Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mára már teljesen magam ellen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mára már teljesen magam ellen fordultam?

Figyelt kérdés
A serdülő koromba léphettem be amikor szembesültem a valósággal. Kicsi koromtól kezdve sejtettem, hogy köztem és a lányok között valami nincsen rendben. Aztán ahogyan idősödtem és elértem a 20. életévemet teljesen kitisztult minden. Jelenleg 21 éves vagyok de sem párkapcsolat, szex,szerelem de egyszerű beszélgetés terén sem tudok felmutatni semmit sem a lányok terén. Nem tudom, hogy milyen oknál fogva de mindig is kerültek/kerültük egymást. Minimálisan bíztam benne, hogy ha elkerülök az egyetemre talán változik valami, de nem így történt. Néha nehezemre esik bevallani magamnak de bánt és elkeserít ez az egész. Gyermekkoromban nagyon sokat bántottak és ezeknek a következményeit a mai napig is cipelem magammal. A könnyebbik utat választottam és hosszú évekkel ezelőtt elkezdtem bemesélni magamnak, hogy nekem nem kellenek a lányok, nem vonzódom hozzájuk és úgyis kevés lennék meg persze nem is érdeklem őket. Mára ez odáig fajult, hogy eltorzult a szexuális vágyam és teljesen tort kép formálódott ki bennem a női nem iránt. A szextől való undortól kezdve a lányoktól való félelemig minden jelen van. Félre értés ne essék nem utálom a női nemet, nem hibáztatom őket és a kellő tiszteletet megadom nekik. Annyira elkeseredetté váltam, hogy komoly merevedési zavaraim vannak és sokszor olyan mintha a földtől elrugaszkodva élnék a saját kis világomban.

2019. okt. 1. 19:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Kezdetnek az is jó lenne, ha társkeresőn próbálnál írásban kommunikálni. Vagy napi egy órát szánnál mozgásra, akár egy teremben, ahol amúgy ismerkedni is lehetne. Kisebb lépésekkel kezd!
2019. okt. 3. 18:44
 12/20 A kérdező kommentje:
Társkeresőn nem járatom le magamat. Úgysem írna vissza senki sem.
2019. okt. 3. 21:52
 13/20 anonim ***** válasza:
Te sem segitségért jöttél ide hanem csak panaszkodni és sajnáltatni magad. Gratulálok.
2019. okt. 3. 22:03
 14/20 A kérdező kommentje:
Régen fent voltam társkeresőn. Senki nem írt vissza..
2019. okt. 3. 22:14
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem tudná: a kérdező Balázska, aki naponta kiír ide egy kérdést, de szakemberhez nem hajlandó elmenni, pedig orvosi eset.
2019. okt. 4. 07:28
 16/20 A kérdező kommentje:
Jólvan.
2019. okt. 4. 08:30
 17/20 anonim ***** válasza:
Nincs jól, hogy előbb-utóbb kényszerzubbonyban fognak elvinni, de a te életed.
2019. okt. 4. 08:52
 18/20 A kérdező kommentje:
Te megint már miről beszélsz? Próbálsz engem úgy beállítani mint aki nem normális..
2019. okt. 4. 09:25
 19/20 anonim ***** válasza:
Bizonyára normális, amit itt leművelsz (mindennap feltenni egy kérdést ugyanarról, a saját anyád nevében kérdéseket kiírogatni, depressziósnak és szociális fóbiásnak lenni stb.)
2019. okt. 4. 09:32
 20/20 A kérdező kommentje:
Anyám nevében nem írogatok ki kérdéseket.
2019. okt. 4. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!