Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vöröses-szőke srácot utasítsam csak el a haja miatt és hogy mit fognak szólni anyámék és az ismerőseim?
Beköpnek a kedves falusiak... Titokban nem maradhat. Egyszer mentem el hozzá busszal, előbb tudta anyám, mert a kolleganőjének a falusi paraszt pasija előbb beköpött, hogy 22 éves koromban, mit buszozgatok délelőtt iskola helyett. Mire hazaértem elhordtak minden utolsónak, pedig nem volt órám aznap
De leeht azt hiszi 12 vagyok, meg anyám mindent elbeszél nekik, meg azt is, mikor nőgyógyászhoz mentem, tudta az egész csapat...
Meg másik alkalommal akkor vásárolni volztam, lebuktam, mert bemondta a hangosbemondó a megállót, plusz az egyik kollégája kiszúrt a vasútállomáson és jelentett neki, hogy ott látott...
Illetve minden egyes nap elmondják, hogy a vörösek milyen ocsmányak, meg a szomszéd kislány is milyen csúnya, meg ő megölné magát, ha így nézne ki, vagy minimum befestetné... Az összes vörös embert gúnyolják, szidják, utálják...
De most, ha nem tehet róla. Kettő meg ugyanűgy lehet valaki szép is, van egy vörös barátnőm, mindenkinél szebb a környéken. Ma ő a haja miatt ribi, drogos nekik
Oké, a majdnem piros, rikító tényleg csúnya, de ha az jutott neki... Akkor sem gúnyolnék emiatt senkit.
Szimplán ennyi, vörös haj=csúnya, ronda, ocsmány, drogos börtöntöltelék.
Dehogy, ilyet nem mondanék neki, hogy festesd már be a hajadat barnára, mert anyám ki nem állhatja a vöröset... Ezen mindenki megsértődne. Ki tudja, nem-e bántották már a hajával.
Egyébként inkább szőke, mint vörös, de attól függ milyen fényben nézed. De annyira rendes és jól néz ki. Tényleg jól áll neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!