Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 68 éves férfi és 26 éves no...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

68 éves férfi és 26 éves no között működhet jól egy kapcsolat?

Figyelt kérdés

Kolléganőm 26 éves nagyon csinos vonzó nő. Ma elárulta bent hogy összejött egy új férfival aki történetesen 68 éves mindenki csak nézett bent erre azt mondta hogy tudja hogy idősebb , de olyan tapasztalt, olyan jó vele beszélgetni, ezért szerette meg. Azt kiemelte, hogy abszolút nincs pénze, Ő szerinte jobban keres.

Valóban nincs életkor a szerelemben?

2019. szept. 30. 20:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Egy nőt ismerek, aki ilyen generációnyi korkülönbséggel talált társra, de ő nem ép, csonka kezű, erősen kancsal, nem igazán arányos a testalkata sem, egy rakás egészségügyi gondja van születésétől, úgy összességében nem valami kapós nő a saját korosztályában.
2019. szept. 30. 22:51
 22/25 anonim ***** válasza:
Én 26 évesen jöttem össze az akkor 51 éves parommal.Nem volt gazdag, egy állatorvos mellett dolgozott asszisztensként.En sem vagyok csunya, nem azért mert csak ez jutott.Tenyleg szerelem volt 8 évig voltunk együtt.
2019. okt. 1. 08:53
 23/25 anonim ***** válasza:
Nem tom mit fogyasztasz de jó cucc lehet .)
2019. okt. 1. 17:37
 24/25 anonim ***** válasza:
Hát ha jól meg van alapozva anyagilag akkor igen.
2019. okt. 6. 23:31
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Én meg azt mondom, legyenek boldogok. Műxik, amíg műxik. Rengeteg ember idegbeteg az otthoni boldogtalanságában, testi-lelki kielégületlenségében, de csinálják, mert kifelé látszik a "normális" kapcsolat és ez jobb ? Nem, absz. nem.
2024. márc. 11. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!