Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyre több pénzed lesz, ha egyre jobban nézel ki külsőre és ha egyre jobban értesz a nőkhöz/emberekhez/kommunikációhoz, akkor tényleg igaz lehet, hogy férfiként olyan 28-35 körül jön majd a csúcs?
"Ezt az ábrát 4 amerikai nagyvárosban készítették: Boston, New York City, Seattle és Philadelphia asszem."
Milyen körülmények között? Hogyan?
"Rondának ronda lesz, de mégis ég és föld lesz a különbség a nőknél való kelendőségében így a társkeresési piaci értékében is. Pont ez a lényeg."
Csak ha gazdag.
Kit választana egy 25 éves nő a két lepukkant alak közül? Aki ráaadásul már öregszik is? Nyilván, akkor legalább ne vén legyen.
Mikor 10 éves voltam, dagadt kislány voltam. És a felnőttek körülöttem azt mondták, sebaj, majd jön az én időm, amikor megnyúlok (pubertás), és tök jól fogok kinézni. Én meg tisztán emlékszem, ahogy képzelgek, hogy milyen szép leszek soványan, és csak várnom kell egy kicsit.
Gondolom, nem kell mondani, hogy nem lett semmi a hatalmas nyúlásból, maradtam kövér, míg nem változtattam az életmódomon. De mikor ilyen kérdést olvasok, nem hiszem el, hogy egy csomó felnőtt férfi egy 10 éves buta kislány módjára csak álmodozik, hogy ej, be szép lesz majd, mikor hirtelen meggazdagodnak s megszépülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!