Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egyre több pénzed lesz, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyre több pénzed lesz, ha egyre jobban nézel ki külsőre és ha egyre jobban értesz a nőkhöz/emberekhez/kommunikációhoz, akkor tényleg igaz lehet, hogy férfiként olyan 28-35 körül jön majd a csúcs?

Figyelt kérdés
Csúcs = Amikor életedben a legvonzóbb vagy az ellenkező nem számára, azon belül is lehetőleg a számodra is legkívánatosabb részük számára.
2019. szept. 30. 14:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
78%
A férfiak kb 28 éves korukig vannak a csúcson,utána már jön a lejtő.
2019. szept. 30. 18:29
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

"Ezt az ábrát 4 amerikai nagyvárosban készítették: Boston, New York City, Seattle és Philadelphia asszem."

Milyen körülmények között? Hogyan?

2019. szept. 30. 18:36
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

"Rondának ronda lesz, de mégis ég és föld lesz a különbség a nőknél való kelendőségében így a társkeresési piaci értékében is. Pont ez a lényeg."

Csak ha gazdag.

Kit választana egy 25 éves nő a két lepukkant alak közül? Aki ráaadásul már öregszik is? Nyilván, akkor legalább ne vén legyen.

2019. szept. 30. 18:38
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Mikor 10 éves voltam, dagadt kislány voltam. És a felnőttek körülöttem azt mondták, sebaj, majd jön az én időm, amikor megnyúlok (pubertás), és tök jól fogok kinézni. Én meg tisztán emlékszem, ahogy képzelgek, hogy milyen szép leszek soványan, és csak várnom kell egy kicsit.

Gondolom, nem kell mondani, hogy nem lett semmi a hatalmas nyúlásból, maradtam kövér, míg nem változtattam az életmódomon. De mikor ilyen kérdést olvasok, nem hiszem el, hogy egy csomó felnőtt férfi egy 10 éves buta kislány módjára csak álmodozik, hogy ej, be szép lesz majd, mikor hirtelen meggazdagodnak s megszépülnek.

2019. szept. 30. 18:46
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
4-es, nem mindenki akar "térdig gázolni a bugyiban" Attól hogy neked ez a siker fokmérője, attól még egy csomó férfit undorít ez az egész. Nem mindenki hímringyó.
2019. szept. 30. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!