Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ha egy olyan lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha egy olyan lány tetszik akinek van barátja és van egy gyereke is?

Figyelt kérdés
A boltba ahová mindennap járok vásárolni tetszik az egyik lány.Mindig kedves,beszélgetni is szokott velem.Jól esik hogy érdekli őt hogy vagyok,mi van velem.A többi vevő is kedveli mert mindenkivel közvetlen.Megnéztem a barátját facebookon rendesnek látszik nem hiszem hogy rövid ideig tartó kapcsolat lesz az övék.Ha nem lenne barátja udvarolnék neki még akkor is ha van egy gyereke.Most viszont nem tudom mit csináljak.Nagyon tetszik a lány.
2019. szept. 30. 12:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%

Amugy ha 2 honapja van baratja, elotte nem volt.... Akkor a gyerek idoutazo? Vagy a 40 kapcsolatabol a tizenhatodikbol lett a gyerek?

Ha igy van, baratkozz vele, te leszel majd a 41. par honap mulva...

2019. szept. 30. 17:10
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem a mostani barátjától van a gyerek hanem az előzőtől akivel már régóta nincsenek együtt
2019. szept. 30. 17:18
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Húha, barát is meg gyerek is, az kicsit nehéz ügy. Mennyi idősek vagytok?

Ha jóban vagytok, akkor elég egyszerű megtudni, hogy a párjával most hogy vannak. 2 hónapos kapcsolat elég friss. Mindenesetre azt közölheted vele, hogy tetszik neked, persze csak finoman, lehet flörtölgetni is, ha nyitott rá, aztán kiderül.

2019. okt. 3. 05:58
 14/15 A kérdező kommentje:
Jól megvannak a párjával szeretik egymást.
2019. okt. 3. 12:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha a lány nem közeledik feléd nőként, akkor semmi esélyed.
2019. okt. 3. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!