Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fiatal vagyok és jól nézek ki, akkor önzőség, ha nem jövök össze senkivel? L20
Folyton szerelmes belém valaki, mindig próbálnak velem ismerkedni, főleg amikor megtudják hogy szingli vagyok.
Sokszor megkapom hogy bunkóság meg önzőség hogy mindenkit vissza utasítok. Tényleg az?
Muszáj esélyt adnom valakinek?
Nem akarok most kapcsolatot. Mások kezdeményeznek mindig. Örüljenek hogy végighallgatom őket egyáltalán. Meg mindig kedvesen mosolygok rosszat se szoktam mondani.
Grat kérdező, profi szarkavaró vagy :DDD
Lásd, már most mennyien Neked mentek.
Magam mindig pozitívnak?
Annyit írtam szép vagyok.
És SOKAN bunkók velem. Nem mindenki...
Sokan magukból indulnak ki, s mivel nekik már 14 éves koruk óta csorgott a nyáluk a nők után, nem értik meg, hogy egy 20 éves szingli lány egyáltalán ne akarjon kapcsolatot. Ezért a visszautasítást személyes sértésnek veszik, hiába "csomagolod be" nekik akárhogy is, s egy férfinek minden visszautasítás az önérzetébe gázol. A sértett férfiak egy része pedig akár dühből, akár hogy elhitesse magával, hogy annyira nem is vagy nagy szám, támadással kezeli az ilyen helyzeteket. Nem mindenki tapintatos vagy empatikus, sokan csak a saját érzelmeikre gondolnak. Ez a magyarázata annak, amit leírtál.
Egy hozzád hasonló helyzetben levő női ismerősömtől hallottam egy trükköt, ami neki kiválóan bevált. Egyszerűen vett magának egy aranynak látszó utánzat jegygyűrűt és egész nap hordta. Amikor a férfiak meglátták a gyűrűt, nem kezdeményeztek, illetve ha mégis, azonnal megértették a nemet. Ez apró, de hatékony félrevezetés, ami mindenkinek megkönnyíti az életét, beleértve a férfiakét is.
Nem önzőség, szép is lenne a világ, ha ez az lenne.
21/L
Az én tapasztalataim szerint 3 féle ismerkedési mód van, ami nálunk férfiakra jellemző.
1. Amit a kérdező is tapasztal, h csak úgy random odamennek egy szép lányhoz ismerkedni. Ezek a férfiak a nőkről nem sok jót gondolnak, azt hiszik, a nők olyan egyszerűen működnek, h egy pár mondat után már hasraesnek a férfitől. Nyilván fontos az önbizalom, tetszik is a nőknek, de a nők nem erre vágynak.
2. Akik nem mernek odamenni nőkhöz, ők azok, akik önbizalom hiányban szenvednek.
3. Aki megválogatja h kihez megy oda és milyen apropóból. Pl egy buliban, iskolában, tömegközlekedésen, stb, ahol van is közös kapcsolódási pont. Mert a csak úgy leszólítok vkit, nem közös kapcsolódási pont.
A kérdező részéről viszont azt tartom hülyeségnek, h "nincs időm ismerkedni", hiszen mindenkinek arra van ideje, amire szánja. Sztem te csak szimplán nem akarsz most ismerkedni, nincs ebben semmi különös.
nyilván egy magabiztos, magát menő csajozós férfi ha visszautasítást kap, akkor ő azt nem érti és sértésnek veszi. Ez mondjuk nem éppen az intelligencia jele, persze ezt a fajta ismerkedési módot használókat sem az eszükért szeretik.
Szóval nincs elitélni való abban ahogy kezeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!