Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fiatal vagyok és jól nézek ki, akkor önzőség, ha nem jövök össze senkivel? L20
Folyton szerelmes belém valaki, mindig próbálnak velem ismerkedni, főleg amikor megtudják hogy szingli vagyok.
Sokszor megkapom hogy bunkóság meg önzőség hogy mindenkit vissza utasítok. Tényleg az?
Muszáj esélyt adnom valakinek?
Nem akarok most kapcsolatot. Mások kezdeményeznek mindig. Örüljenek hogy végighallgatom őket egyáltalán. Meg mindig kedvesen mosolygok rosszat se szoktam mondani.
Egyre betegebb a világ.
Mindenki maga dönti el, hogy kit enged magához közel, és kit nem. Jól néznénk ki, ha kötelező lenne bárkit beengedni a magánszféránkba.
Tanulok. Nincs időm ismerkedni.
És nem a barátnőim mondják hanem a pasik bunkóznak le. Pedig kedves vagyok velük.
Gond nélkül lehordanak mindennek. Nézd meg itt is.
Milyen feszültséget keltek?
"Tanulok. Nincs időm ismerkedni."
Mégis azt írod, hogy valaki folyton szerelmes beléd, folyton próbálnak ismerkedni és hasonlók. Ennyire nincs időd, hogy mindenki, mindenhol betalál? Ne vicceljünk már. Meseszagú szöveg.
"És nem a barátnőim mondják hanem a pasik bunkóznak le. Pedig kedves vagyok velük."
Ja, biztos nagyon kedves vagy a 120 kilós Jóskával, aki rád nyomul a villamoson, ugye? Ismét meseszagú.
"Gond nélkül lehordanak mindennek. Nézd meg itt is."
Itt mindenki lehord mindenkit, mindenért.
"Milyen feszültséget keltek?"
Leírsz egy helyzetet, amit sarkítasz és beállítod magad áldozatnak, a férfiakat meg csúnyagonosz lényeknek. Gondolom vársz egy kis női-férfi vitát, de ezen a gyenge mesén szerintem a többség lazán átlát.
Nem állítottam be senkit semmilyennek..
Szerintem neked komplexusaid vannak..
Miért érzed lehetetlen dolognak, hogy kedves vagyok azzal, aki odajön hozzám?
Egyébként 120kilós meg 140centis férfiak még sosem jöttek oda hozzám.. nem tudom honnan szedted. Én ilyet nem mondtam. De velük is normális lennék, ez miért ilyen hihetetlen? Te állítod be a nőket olyannak, akik képtelenek normális viselkedésre. Tiszta vicc vagy.
És ez az egész hogy függ össze azzal, hogy nincs időm, mert tanulok?
Kint ülök a Margit szigeten, odajönnek hozzám. Egyetem könyvtárban tanulok, odajönnek hozzám. Facebookon ismeretlenek rámírnak.
Amikor meg mondom hogy nem akarok ismerkedni tök kedvesen akkor NEM MINDENKITŐL (ezt nem mondtam, H mindenkitől) de sokszor azt kapom, hogy fú de bunkó vagyok meg minden izé csak mert nem akarok ismerkedni.
"Nem állítottam be senkit semmilyennek.."
Magad folyamatosan pozitívnak próbálod beállítani, a férfiakat meg rosszindulatúnak.
"Szerintem neked komplexusaid vannak.."
Lehet. De nem azért, mert nem esek hasra a mesédtől.
"Miért érzed lehetetlen dolognak, hogy kedves vagyok azzal, aki odajön hozzám?"
Mert ha kedvesen lereagálod a 120 kilós Jóskát, ő reménykedve tovább áll, aztán minden nap újra próbálkozik. Nem áll le leosztani téged.
"Egyébként 120kilós meg 140centis férfiak még sosem jöttek oda hozzám.. nem tudom honnan szedted. Én ilyet nem mondtam. De velük is normális lennék, ez miért ilyen hihetetlen? Te állítod be a nőket olyannak, akik képtelenek normális viselkedésre. Tiszta vicc vagy."
Nem állítom be a nőket semmilyennek. A vicc az, hogy megpróbálod fordítva ellőni azt, amivel bebuktál.
"És ez az egész hogy függ össze azzal, hogy nincs időm, mert tanulok?"
Itt írod, hogy a férfiakkal hogy és miről kommunikálsz. Ha nincs időd, mégis hogy csinálod? Jártam egyetemre. A nincs időm emberkék órák után egyből húztak haza és tanultak vagy csinálták az otthoni kis életük. Valahogy egyikük sem arról mesélt, hogy próbálkoznak náluk mindenhol... Jártál egyáltalán valaha egyetemre vagy beszéltél már egyetemistákkal? Máskor a meséd kitalálása előtt próbáld meg.
"Kint ülök a Margit szigeten, odajönnek hozzám. Egyetem könyvtárban tanulok, odajönnek hozzám. Facebookon ismeretlenek rámírnak."
Ha elfoglaltan kint ülsz a szigeten, elég kevesen fognak hozzád odamenni. Rám már vártak ott lányok egyedül, de valahogy sosem próbálkozott náluk senki ilyenkor... Az egyetemi könyvtár... Awh. Na, ott tényleg nem próbálkozik szinte senki. A facebook okés, szóval arról akár még screenshotot is küldhetsz, hogy hiteles legyen a sztorid.
"Amikor meg mondom hogy nem akarok ismerkedni tök kedvesen akkor NEM MINDENKITŐL (ezt nem mondtam, H mindenkitől) de sokszor azt kapom, hogy fú de bunkó vagyok meg minden izé csak mert nem akarok ismerkedni."
Tegye már fel a kezét, aki fültanúja volt annak, hogy egyetemi könyvtárakban vagy a Margitszigeten bárki leoktatott valakit arról, hogy amiért ő nem akar ismerkedni, ezért önző. Senki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!