Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Soha többé nem leszek már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha többé nem leszek már szerelmes?

Figyelt kérdés

Voltak párkapcsolataim és ezek között volt ugyan, ami nem volt komoly(ezeknek hamar véget vetettem, mert többre van igényem) és két komoly párkapcsolatom. Mindkettő szinte mesébe illő kapcsolat volt. Szerettük egymást és számíthattunk egymásra, nem voltak tabuk és gátlások közöttünk. Mindkét párom őszintén szeretett engem és rajongtak értem, semmi rosszat nem tudok mondani rájuk. Szerencsésnek érzem magam, sokaknak az életben egy ehhez hasonló őszinte kapcsolata sincs, nekem megadatott kettő is. Vége lett sajnos a kapcsolataimnak, rajtunk kívül álló okok miatt. Hiányzik az intimitás és a szerelem az életemből, ezért randiztam néhány emberrel. Az a helyzet, hogy a közelébe se értek ennek a két exemnek. Sokan gyerekesek voltak vagy önzőek. Sokan már az elején taktikázni kezdték. Sokszor annyira nehéznek érzem. Úgy érzem, hogy soha nem fogok már olyan férfit találni, akivel őszintén és kölcsönösen szeretjük egymást. Lehet, hogy eljátszottam már az összes esélyemet az igaz szerelemre, kiégtem és nem hiszem, hogy jobb lesz. Az életem minden más téren rendben van. Elégedett vagyok a munkámmal, vannak hobbijaim, szeretek a barátaimmal kimozdulni, de félek, hogy már soha többé nem leszek szerelmes.

25N

2019. szept. 29. 13:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne félj, leszel tudni fogod ki az. Érezni fogod, mert neked magas az érzelmi intelligenciád és hidd el, nem mindenki akar játszmázni, van aki tiszteli és becsüli magát annyira hogy ez kimaradjon. Szerintem egyenlőre maradj a sima, laza ismerkedésnél, ne éld bele magad a "megfelelő" ember jönni előbb utóbb lehet úgy hogy nem is gondolod. Ne aggódj ez miatt mert akkor magadnak ártasz és kelted az érzelmeket. :) Én is voltam ilyen helyzetben túl fogsz lépni rajta, pontosabban felül emelkedsz önmagadon. 22/F
2019. szept. 29. 13:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Nézd, lehet hogy sosem fogsz találni álom pasit. Az emberek többsége sosem találja meg az igazi párját. Vagy csak beleképzelik, vagy erős kompromisszumokat kötnek azért, hogy ne legyenek magányosak. Vagy tényleg magányosan élik le az életüket.
2019. szept. 29. 13:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A régi kapcsolataid túlidealizálod. Ez elég jellemző, a legtöbb ember az első nagy szerelmét sokkal jobbnak látja, mint amilyen valójában. Sokaknál ez be is áll etalonnak, mert abban tanultak a legtöbbet és ezeket gondolják alapnak.

Plusz lehet, hogy most rá is görcsöltél kicsit a társkeresésre.

És persze, hogy sokan gyerekesek és önzőek. A legtöbb ember az. Valószínűleg te is, csak magadon nem látod. (Kérdés az is, hogy mi gyerekes és önző. Van, akinél már az is, ha az illetőnek nincs egy csaját háza és kocsija.)

Taktikázni meg mindenki taktikázik. Te is. Már eleve, ha kicsíped magad randira, az egy taktika, hogy a másiknak bejöjj.

Nyugi, 25 vagy. Leszel még szerelmes.

2019. szept. 29. 14:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Fiatalon én is azt hittem hogy sose leszek szerelmes, aztán 30 éves koromig kétszer is átéltem. Te is így leszel, egyik pillanatról a másikra fog jönni. Mondjuk nőknek nehezebb, mert vannak játszmás és hazug férfiak, akik elhitetik hogy hosszú távon gondolkodnak, aztán csak ideig óráig kellesz nekik. Okosan kell szűrni azokat akiket közel engedsz magadhoz.
2019. szept. 29. 14:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Mik voltak a rajtatok kívülálló okok?
2019. szept. 29. 21:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Bocsáss meg, de hogy mondhatsz ilyet? Még fiatal vagy előtted az élet, simán benne van, hogy egyik pillanatról a másikra megtalálod a megfelelő párt. És valójában nem is gondoltad volna, hogy találkozhatsz ennyire jó emberrel, mint Ő.

Nem szeretném a te témádról elterelni a szót, de tényleg. De szerintem több aggódni valója van az olyan embereknek, akik 25 éves korukig sosem élték át a szerelmet semmilyen formában. Tudom, minden ember saját problémája a legnagyobb. Légy türelmes. El fog az jönni, ha már KÉTSZER is sikerült. Sok sikert kívánok neked.

2019. szept. 30. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!