Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy fiúba, lehet esélyem nála?
Én elég vézna testalkatú vagyok és kicsik a mellem is, lapos a fenekem és magad vagyok :( (180cm).
A srác pedig elég dagika :)
Nagyobb melle van mint nekem :(
Meg jóval alacsonyabb nálam. Legalább 10cm-el.
Annyira jófej és kedves mindig. Nagyon jókat szoktunk beszélgetni.
De olyan mintha nem kellenék neki csak barátnak. Lehet esélyem nála szerintetek?
A dagi pasik szerethetik a vékony nöket?
Mit csináljak hogy észrevegyen, mint nőt?
Akárhogy probálkozok nem tudok kilépni a barát zónából.
Ez már egy éve tart. Lehet akkor esélyem sincs már? :(
Nekem nem tűnik előnynek csomó pasi elkerüli valami miatt a nála magasabb nöket legalábbis nálam ez így van.
Ezt sem értem miért .
Nem értem a gonoszkodo válaszokat.
Az első három válaszoló meg gondolom ilyenkor röhög, aztán azon hisztizik, miért nincs barátnője meg miért utálja mindenki ha nem is dagi.
Hát ezért!
Mert ez a fiú olyan velem mint eddig még egyik pasi sem. Úgy beszél velem hogy átérzi ha van velem valami és nem csak hülye kanos dumákkal jön...
Hány éves vagy?
Szerintem csak érzelimeg fejletlen vagy, ezért nem haladtatok az elmúlt 1 évben. Hidd el, te egy álomnő vagy számára, sőt el sem hiszi hogy tetszhet neked, ezért érzed barátzónásnak. Vegyél erőt magadon, fejlődni fogsz tőle
16 vagyok Ö meg 17.
Mit kéne csinálnom?
Én néha már nagyon szenvedek ettöl a helyzettől.
Én 18 Ö meg 17.
A korom zavarhatja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!