Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért fizet sok férfi lányokna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fizet sok férfi lányoknak szexért, nem lenne egyszerűbb összeszedni egy normális kedves barátnőt vagy ennyire lúzernek, hogy nem képesek erre és fizetős nőkhöz mennek?

Figyelt kérdés
2019. szept. 28. 14:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%
Szerinted melyik az egyszerűbb? "Vadászni" hónapokig a "kiszemelteket", közülük tucatnyi pofáraesés után megtalálki akivel kölcsönös, elérni, hogy randizzatok, hogy 1 randi után több randi is legyen, hogy barátnőd legyen, hogy ne házasságig várjon a szex témában, hogy... hogy... hogy... Vagy előrántani egy 20ezrest és tárcsázni egy számot?
2019. szept. 28. 15:29
 12/23 anonim ***** válasza:
83%

Én nőként is meg tudom érteni őket teljesen.

Többnyire ingyen, "normál módon" nem jön össze nekik olyan nő, akire vágynak (külső, szexuális teljesítmény stb.). Ezen belül vannak olyanok is, akiknek egyenesen csak a kb. siralmas kategóriánál van esélyük.

Ha megtehetik, van rá pénzük, miért ne? Miért fosztanák meg magukat a kielégítő, jó minőségű szexuális élménytől, illetve érnék be a jobb híján rémes nőkbe való egyszerű ürítéssel?

2019. szept. 28. 15:36
 13/23 anonim ***** válasza:
86%
14 éves koromtól 28 éves koromig azon voltam, hogy legyen kapcsolatom, próbálkoztam személyesen, haveri körből, ismerősök között, szórakozóhelyen, interneten. Egy-két napos, vagy hónapos kalandokon kívül semmi említésre méltó nem jött össze. Aztán meguntam, hogy "én milyen rendes vagyok, majd biztos megtalálom a párom" meg "Ne rontsuk el a barátságot" és hasonló koptató szöveget. Elvagyok egyedül is, nem szól bele senki az életembe, ha pedig szexre vágyom, felhívok egy erre hivatott hölgyet, aztán meg van oldva. Nem az, hogy udvarolgassak, találkozgassak, közben a nő biztos, hogy ismerkedik másokkal is, aztán a végén én maradok hoppon. Elment egy csomó idő, pénz, aztán annyit se tudtam meg, hogy milyen színű a bugyija, nem hogy mit rejt. Különben a prostik vendégkörének kb. a felét ha nem többet házas férfiak teszik ki, vagy üzletemberek, nem csak "lúzerek" járnak oda.
2019. szept. 28. 15:40
 14/23 anonim ***** válasza:
91%
Mozogtam prostik között, már egy színvonal felettiek között. Lúzereket ők sem fogadnak. Az tévhit, ha pénzed van rá akkor fogadnak. Már az aki tartja magát valamire.
2019. szept. 28. 17:05
 15/23 anonim ***** válasza:
19%

Én azt az időt várom mikor az összes valamire való prosti annyira válogatni fog hogy a ronda, dagadt, vagy éppen az elkeseredett felnőtt de szűz pasikat nem fogadjak majd.

Ezáltal akiknek a legjobban kell a “segítség” azok ne kapják meg.

2019. szept. 28. 18:00
 16/23 anonim ***** válasza:
16%
Velem már olyan is előfordult, hogy ingyen volt a prosti. Nem akármilyen nő volt..
2019. szept. 28. 18:11
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld kérdező nem egyszerűbb összeszedni egy barátnőt mint kifizetni pár ezer Ft egy prositnak. De szerintem ez elég egyértelmű.

Én normális férfinak tartom magam. Van diplomám, rendes munkahelyem, vannak barátaim, haverjaim, ismerőseim, nem csak otthon ülök egész nap, megyek ide oda. Ennek ellenére számomra lehetetlennek tűnik az ismerkedés. Nem tudok miről és hogyan beszélni általában a nőkkel, ezért biztosan nem megyek oda csak úgy idegen emberekhez ismerkedés céljából. Haveri, ismerősi körökben pedig kevés a nő, szóval ott is esélytelen a dolog. Mostanában neten próbálkozok, de még úgy sem megyek semmire hogy a nők írnak rám! Egyszerűen nem válaszolnak 1 kérdés / mondat után vagy egy-egy szavas válaszokat kapok, kérdést pedig soha. Pedig szerintem egy beszélgetés, ismerkedés kétirányú dolog.

Ezek miatt gondolkodok mostanában igen erősen azon hogy meglátogatok egy fizetős hölgyet.

Volt már barátnőm, nem vagyok szűz és nem is nézek ki rosszul (sok lány mondta már), de jelenleg más esélyt nem látok arra hogy szexuális / bármilyen más kapcsolatom legyen nőkkel.

2019. szept. 28. 18:25
 18/23 anonim ***** válasza:
15%
Esetleg fejleszthetnéd a beszélőkédet, hogy tudj miről beszélni a "nő" nevű idegen fajjal, utolsó. :D
2019. szept. 28. 18:31
 19/23 anonim ***** válasza:
83%
Mert a normális, rendes nőket csak úgy le lehet szakítani egy fa legalsó ágáról.
2019. szept. 28. 18:45
 20/23 anonim ***** válasza:
20%
A prosti költ rád egy fillért is, ellentétben a barátnőddel? Egy barátnőtől ugyanúgy kapsz kisebb meglepetéseket, (születésnapi, névnapi, évfordulós, karácsonyi stb.) ajándékot.
2019. szept. 28. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!