Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fizet sok férfi lányoknak szexért, nem lenne egyszerűbb összeszedni egy normális kedves barátnőt vagy ennyire lúzernek, hogy nem képesek erre és fizetős nőkhöz mennek?
Én nőként is meg tudom érteni őket teljesen.
Többnyire ingyen, "normál módon" nem jön össze nekik olyan nő, akire vágynak (külső, szexuális teljesítmény stb.). Ezen belül vannak olyanok is, akiknek egyenesen csak a kb. siralmas kategóriánál van esélyük.
Ha megtehetik, van rá pénzük, miért ne? Miért fosztanák meg magukat a kielégítő, jó minőségű szexuális élménytől, illetve érnék be a jobb híján rémes nőkbe való egyszerű ürítéssel?
Én azt az időt várom mikor az összes valamire való prosti annyira válogatni fog hogy a ronda, dagadt, vagy éppen az elkeseredett felnőtt de szűz pasikat nem fogadjak majd.
Ezáltal akiknek a legjobban kell a “segítség” azok ne kapják meg.
Képzeld kérdező nem egyszerűbb összeszedni egy barátnőt mint kifizetni pár ezer Ft egy prositnak. De szerintem ez elég egyértelmű.
Én normális férfinak tartom magam. Van diplomám, rendes munkahelyem, vannak barátaim, haverjaim, ismerőseim, nem csak otthon ülök egész nap, megyek ide oda. Ennek ellenére számomra lehetetlennek tűnik az ismerkedés. Nem tudok miről és hogyan beszélni általában a nőkkel, ezért biztosan nem megyek oda csak úgy idegen emberekhez ismerkedés céljából. Haveri, ismerősi körökben pedig kevés a nő, szóval ott is esélytelen a dolog. Mostanában neten próbálkozok, de még úgy sem megyek semmire hogy a nők írnak rám! Egyszerűen nem válaszolnak 1 kérdés / mondat után vagy egy-egy szavas válaszokat kapok, kérdést pedig soha. Pedig szerintem egy beszélgetés, ismerkedés kétirányú dolog.
Ezek miatt gondolkodok mostanában igen erősen azon hogy meglátogatok egy fizetős hölgyet.
Volt már barátnőm, nem vagyok szűz és nem is nézek ki rosszul (sok lány mondta már), de jelenleg más esélyt nem látok arra hogy szexuális / bármilyen más kapcsolatom legyen nőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!