Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a titkuk ezeknek a nőknek?
Én is ezt látom, a korombeli lányok már férjnél vannak és gyerekük is van.
Jobb emberek lehetnek mint én, a személyiségük is szerethetőbb.
Lehet ezért nem kellek senkinek, mert nem érek semmit. N
Nem tudom, de semmire sem tartom azt, aki 27 éves kora előtt szül manapság.
Érdekes módon engem senki sem akart feleségül venni, és mégis találkoztam közben sok olyannal, aki megdöbbenve kérdezte, hogy miért nem vagyok házas.(férfiak kérdezték)
Biztos vagy benne, hogy nincs senki a közeledben, aki akarna tőled valamit?
Lányoknál (ha nem extrém ronda) általában mindig van jelentkező, csak lehet jobban körbe kéne nézni. :)
Megvalaszoltad a sajat kerdesed azert van mindig pasijuk mert mindig flortolnek latba tartjak a pasikat nem kell szepnek se lenni eleg ha ramaszik mar is sikere van, fizikai kontextus,
Az meg hulyeseg hogy kimesz a szobabol es mar is ellepnek a pasik, pasik mujak ha ramaszol es irogatsz neki folyton szinte megfolytod es talcan kinalod magad akkor “jelentkeznek nalad”.
Szerintem az, hogy 22 "kavarni" akarsz masokkal elegge eretlen dolog. Jelentsen akarmit is a kavarni szo. Ez a 16 eves korosztalynal lesz meno, ott kene szetnezned.
43F
Nyitottabbnak látszanak, kevésbé zárkózottak, könnyebben és kötetlenebbül kommunikálnak szóban és írásban.
A testbeszédük és az öltözködésük pedig azt sugallja hogy nem megközelíthetetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!