Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeket kérdeznék, miért torpannak meg ismerkedési fázisban, ha nekik kellene lépni? (Nem minden Hölgyre igaz, kinek nem inge ne vegye magára) Véleményekre lennék csak kíváncsi, akár név nélkül is jöhet.
Sokszor tapasztalom ismerettségi körben, amikor az egyik hölgy ismerős flörtölni kezd a kiszemeltjével, majd amikor jól megy, de neki kellene lépnie, megtorpan, és várja, hogy a férfi tegye meg, de ugye hölgyektől megszokott, hogy sosem egyértelműen teszik, így ha egy másik rámenősebb hölgy kerül a képbe, jön a féltékenység, meg a tanácstalanság, hogy mit tegyek.
Példa (megtörtént eset):
Kialakult egy flört Nő Férfi közt, szemezés, mosoly, szóval a közös szimpátia, nagyon kezdeti fázis, idővel a hölgy kerülte a szemkontaktust, de látszott rajta, hogy ugyanúgy megvan az érdeklődés, egy példa a sok közül figyelte a férfitm majd amint összeakadt a tekintetük a hölgy zavarba jött és lekapta a tekintetét, mivel elmondta hogy tetszik neki, megkérdeztem tőle, hogy mi ez a "toporgás" (halogatás) nem tetszik már? Mondta, hogy de igen, csak nem tudja, hogyan tovább, pedig a férfi még egy témát is feldobott neki, amibe kompetens, és tudna segíteni, de elbénázta, hogy a beszélgetés gyakorlatilag 2 mondatba ellaposodott lezárult. Én mondtam neki, hogy szerintem beleestél, és félsz továbblépni, de azzal, hogy színleled hogy nem így van, csak azt éred el, hogy talál majd mást, aki határozottabb nálad, és lenyúlja előled. Nem különösen tudott erre mit mondani.
A másik dolog, amitől falra mászok, az a plátói szerelem. Miért jó kívülről nyalogatni a lekváros üveget (átvitt értelemben)? És volt eset, amikor ebből adódóan a férfi összejött egy hölggyel, a plátói szerelmes hölgy úgy érezte, megcsalta.
Kihangsúlyozom, hogy ez nem tiniszerelem kategória, mert ott úgy ahogy elmegy ez a fajta viselkedés, de itt 24-34 éves korosztályú hölgyek az érintettek.
Mindezek mellett biztos vagyok benne, ha egy pszichológus, vagy pszichiáterrel beszélgetnék a témában, sokkal meredekebb dolgokat tudna mesélni.
36/F
Mert mi nők úgy vagyunk kódolva, hogy várjuk a férfi kezdeményezését.
Én úgy vagyok vele, ha nem lép oda, nem kezdeményez, elbizonytalanodok, azt gondolom annyira nem akar engem,lehet csak beképzelem, így takarom, tagadom a szimpátiámat...na ekkor jön a szemlesütés az akkor bámulom amikor nem látja dolog.
Mert az általános nézetek szerint a férfi kötelessége "tolni" az ismerkedést.
Én is bevallottam egy csajnak hogy tetszik, de aztán mivel nem nagyon mondott semmit azt mondtam hogy "látom ez akkor egyoldalú és mivel hallgatás beleegyezés..."
Erre az volt a válasz, hogy ez nem ilyen egyszerű... most például ilyenkor mi van?
Én csak ennyit szeretnék mondani:
Köszönöm, hogy név nélkül válaszolhattam. :)
Megtisztelő.
Azért mert meggyőződés helyett a fantasztikus gondolataikkal próbálják betömködni az információs lyukakat.
Ha nem tudja mivan, nem jár utána hanem biztos ez lehet vagy biztos az, lehetőleg valami negativ, destruktiv gondolattal megbélyegezve az egészet. 🤦🤷
Mi a fenéért kell sakkozni és túlbonyolítani?
Azelőtt, akárcsak 20 évet menjünk vissza, még egyértelműek voltak a dolgok.
Tetszel, nem tetszel, kellesz, nem kellesz és kész!
Most meg, az elvileg megkönnyített, felszabadított gátlások és ismerkedések korában egy pszichológus team kell, hogy valaki rájöjjön, hogy a ő, vagy a másik mit akar?
Azert 36 evesen ilyeneket kiirni? Nem tunt fel, hogy a nok ferfiakat szeretnenek, nem tipego topogo nezeledo fiukat? Meg az a no is, akinek van olyan szinten az onbizalma, hogy magahoz rantsa a ferfit, altalaban az se szokta megtenni, pont ugyanezert.
Tekintsd ezt egyfajta kivalasztasi kriteriumnak. Vagy meg tudod ugrani a lecet, vagy nem. Amugy megint milyen kuncsorgas ez, a nok jelet adtak, hogy lehet kozeliteni felejuk, hiszen, mint irtad megvolt a kolcsonos szimpatia. Szerintem kar ezt ragozni, a no nem a ferfit sajnalja, hanem azt, hogy a kiszemelttol tobbet vart. (Hatalmas elvaras, mi?) Olyat, amire az keptelen volt. Ilyen az, amikor az elkepzeles nem talalkozik a valosaggal. Egyebkent meg nem veszitett semmit, papucsbol biztos van neki otthon legalabb 5 par.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!