Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az valóságban ugye nem ilyenek a nők mint itt? Az itteni nők válasza, ugye nem reprezentatív?
Ide minden kérdéshez ugyanaz a 10-20 nő szokott válaszolni, felismerhető a stílusukból, százalékukból és a nevükből, akinek látható. Ugye ez a néhány nő nem reprezentálja a női társadalmat? Mert ha így lenne, ha ilyenek lennének a nők a valóságban is, akkor mindenki inkább prostizna az fix. Igaz, hogy hiány van nőkből, férfitöbblet van, de ilyen nők még így se sok mindenkinek kellenének már bocs... elég erősen férfigyűlölő, megkeseredett, flegma a legtöbb, akik csak lefikáznak minden férfit minden apró hibájukért. Lekezelőek, felszínesek, taplók, anyagiasak. Ha minden nő ilyen lenne, akkor nem léteznének párkapcsolatok. Ez a hozzáállás ami itt terjeng a nők körében, egész egyszerűen kritikán aluli.
Férfiak, akik voltak már párkapcsolatban! Nyugtassatok meg, hogy a való életben ugye nem ilyen a női színvonal? Ugye nem kell félnem a nőktől élőben, hogy ilyenek? Ez egy ritka besavanyodott, megkeseredett társaság itt ugye?
A valóságban ugye nem ilyenek a férfiak? Nyugtassatok meg...
Linkelhetnék gyöngyszemeket, de a kérdező is jópofa:
“Ugye nem kell félnem a nőktől élőben, hogy ilyenek?” Ez olyan hangosannevetős mondat. De, kell félned, úgyhogy javaslom, kerülj el minden nőneműt, max anyucit ne.
A legtöbb "nekem Isten se akarja, hogy barátnőm legyen, bár igazából nem teszek érte semmit" posztok több ezer van, és nyilván senki nem használja a kereső funkciót, így ne csodáld, ha lepattintó választ kapsz, hacsak nem nagyon egyediek a körülményeid. De a legtöbb ilyen emberről már én is simán megcsinálom a bűnözői profilt.
Egyébként ha buksisimi kell, ott van anyukád, vagy a nagyi. Itt se a vérségi viszony, se beosztás nem kötelez senkit arra, hogy a lelkedet ápolja. Az örök igazság fog maradni, hogy társat keresni akkor éri meg, mikor emberileg is rendben vagy.
"Igaz, hogy hiány van nőkből, férfitöbblet van,"
Ha egy nő ismerkedne nem kell pasinak HA gyerekes, kövér vagy 40+-os. Nektek csak a 20 éves cicababa kell.
További jó sírást.
Nincs hiány a nőkből, mivel 50-50% a nemek aránya. Ha általánosítasz akkor te éppen úgy skatulyázol mint azok akiket szapulsz. Ha egy vélemény nem tetszik, akkor ne foglalkozz vele, fókuszálj azokra akikkel egyetértesz.
A GyK nem a világ, ha egy kérdésre 20 válasz jön az már sok, ha kimész az utcára egy perc alatt több ember jön veled szembe élőben.
Itt a gyakorin elég sok a hazug frusztrált nő.
Volt egy napietus nevezetű is, aki jó nőnek adta magát elő, viszont kiderült, hogy a valóságban egy trampli.
Szia, gondolom ismered a %omat :)
Ha ismered, akkor nyugodtan tartsd számon hogy milyen kérdések alá szoktam írni.
Kivétel nélkül mindig olyanok alatt szoktam csúnya-rossz feminista lenni, amik kifejezetten támadnak és lehülyéznek engem, meg a többi nőt,vagy amikor egy férfi veszélybe akár sodorni egy lányt/nőt valamilyen formában a farka miatt (pl megmondom a véleményem a fojtogató fétiseseknek, vagy azoknak a felnőtteknek, akik 15 év alatti gyerekeket akarnak megkörnyékezi)
Ha ezzel bajod van, az nem az én hibám, így egyrészt szarok rá, másrészt meg remélem hogy nem nyersz megnyugvást a való élet nőiben sem.
Nem kell tűrni a támadást, ha megszólnak, szólj vissza. Persze ahhoz, hogy te visszaszólhass az kéne, hogy egy napra felcserélődjenek a szerepek, és minden második kérdés a férfiakról szólna, mert így nem hiszem, hogy fel tudnád mérni, hogy milyen nőként ezt a fórumot használni.
De amúgy nem is értelek.
Bármikor ír ki valaki egy olyan kérdést hogy "uuuuu nem akarnak velem dugni a nők, mert 35 évesen is mamahoteles munkanelkuli elhízott bútordarab vagyok, DE A LELKEM SZÉP, ÉS EZT NEM LÁTJÁK MEG AZ OSTOBA NŐK" akkor mindig van pár szolgálólány, aki azt sem tudja, hogy hogy hunyászkodjon meg, hogy végre abbahagyjátok a zokogást. Majdnem mindig van minimum egy nő, aki odairja, hogy: "én nem ilyen vagyok:((( nekem egyáltalán nem számít hogy életképes legyél, vagy hogy ne legyél gusztustalan :( biztos találsz valakit aki elfogad, ne add fel :3"
Őt meg általában lehazugk urvázzátok ¯\_(ツ)_/¯
Egyébként még mielőtt bárkinek is a tyúkszemere lepek, akinek nem akarok: ez nem a sikertelen férfiakhoz szól, akik képesek emberi módon viselkedni, és nem boszorkányégetésre szomjazni a sikertelenségük miatt. Ez a felnőtthisztis csőcseléknek szól.
#20 Ha napi szinten feljarnek erre a szar fórumra azért hogy olyan kérdéseket írjak ki / olyan kérdésekre válaszoljak megkeseredetten és gyűlölettel telve, mint:
A férfiaknak csak a bombanők kellenek??
A férfiak olyan felszinesek, hogy sosem jönnének össze olyan nővel, aki nem hagyja el a lakást?
Miért nincs pasim? Belsore tökéletes vagyok!!
Barcsak egy olyan történelmi korban élnénk ahol a férfiaknak semmi brleszolasa sem lenne hogy kivel randiznak, nem?
Gyűlölöm a férfiakat ugyanakkor csak ők tudnak orgazmust adni nekem :(( ti hogy vagytok vele?
A rendes lányoknak nem jut férfi?
Manapság a nőknek már nem is jár a kapcsolat?
Miért ilyen ostobák és kialhatatlanok a ferfiak???
Akkor nagyon erősen megfontolnám hogy beszerzek egy kutyát, mert így legalább valami csekély kis értelme lenne az életemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!