Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy bulizós lányt zavar az ha a fiú aki tetszik neki az nem jár bulizni?
Figyelt kérdés
Szóba jött ez, és én mondtam hogy nem járok szórakozó helyre. Csodálkozott eléggé, mert ő gyakran szokott menni.
Azóta nem is keresi a társaságom. Tényleg ekkora gond ez?
2019. szept. 24. 14:08
2/6 anonim válasza:
A bulizósok nem a hűségükről híresek. Így szerintem eléggé bukta. Meg bulikban nem éppen lehet normális kapcsolatra alapozni, ez kb olyan mint a gamer közösségek. Mert az ottani lányok is elég sok emberrel ismerkednek meg. Véleményem szerint valami túra közösségben jó ismerkedni, mert ott hamarabb talál az ember normális barátnőt magának.
3/6 anonim válasza:
Az, hogy ezen csodálkozott, sejteti hogy nem egy észlény (mi lenne ebben meglepő?). Ha ezért nem keres, akkor örülj neki, de valójában nem tudod mi miatt - szerintem inkább szimplán érzi hogy baromira nem illetek össze (és nem azért mert nem szeretsz bulizni).
4/6 anonim válasza:
Mert nem akar otthon ülni veled.
5/6 anonim válasza:
Nem zavarja, egyáltalán levegőnek se néz onnantól, hogy ilyesmi kiderül.
6/6 anonim válasza:
Önmagában nem gond, de neki valószínűleg igen, mivel nem azonos az érdeklődési körötök, nem ugyanazzal szeretitek a szabadidőtöket eltölteni. Ha ekkora a különbség akkor jobb is hogy így alakult. Majd összejössz mással akinek nem olyan dolog az életének a központi eleme ami téged nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!