Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kell komolyan venni egy ilyen ember fenyegetőzését?
Figyelt kérdés
Egy barátnőmet körényezte egy srác, aki olyasmivel fenyegette meg az elutasítás után, hogy az incel forradalom idején gondja lesz rá.2019. szept. 23. 23:13
11/18 anonim válasza:
Ince= akaratlan cölibátus a google szerint.
Akkor tehát,akatata ellenére nem jut szexhez
12/18 anonim válasza:
Incel: az a selejt, aki szüzen fog meghalni, miközben egyfeszt ba.szni akar, és nem fogja fel, hogy az instacicák nem buknak a fogyatékosokra.
13/18 anonim válasza:
Már építem az óvóhelyet. XD
Ilyet mondana valaki élőben, szerinten sírva nevetnék.
14/18 anonim válasza:
Sosem értettem, hogy az incelek miért nem képesek simán kiverni maguknak, mint más normális ember.
15/18 anonim válasza:
Jaj az első kommentelő miből is idézett? Feltörtek a gyerekkori emlékeim de nem tudom melyik mese vagy mi volt. 😂
16/18 anonim válasza:
Incel forradalom...ahoz nincs bátorságuk, hogy egy nőhöz odalépjenek, és annyi elszántság nincs bennük, hogy a külsejük összekapják.
Az más kérdés, mikor átmegy elmebeteggé, és elkezd lövöldözni. Ilyenkor mi is történik? Őt kilövik, tehát kevesebb lúzer lesz, de ha lelő 5-10 nőt is, akkor még kevesebb nő jut ugyanannyi jó pasira. Csak a saját problémájuk fokozzák.
Igen okos dolog. Ja, mégse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!