Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy fogadjátok el, hogy nem kelletek egy férfinek se?
Hát engem megnyugtatna a tudat és örülnék neki. 25/F
Viccen kívül miből gondolod, hogy te nem kellesz egyetlen férfinak sem?
Mármint párkapcsolat szempontjából? Azt úgy, hogy arra gondolok, hogy nagyon ritka, amikor két olyan ember találkozik, ahol szinte egyenlő szinten kialakul a szerelem. És tudom, hogy majd egyszer biztosan el fog érkezni nekem is.
Szexuálisan pedig... azt nem kell elfogadnom, mert sok férfi lefeküdne velem, és voltak már nagyon jó külsejű partnereim. De mondjuk én pont nem a legideálisabb alkatú férfiba szerettem bele. Na azt nehéz elfogadni, hogy neki már szexuálisan sem kellek, pedig jó volt neki velem.
Én azt mondom, hogy ne add fel. Tudom, hogy elkeserítő, amikor már a sokadik próbálkozás vagy csalódás után elfáradsz, de jöhet mindig bárki... ha pedig magaddal van gondod, akkor próbálj változtatni, amin tudsz. Hozd ki magadból a lehető legjobbat, és kösd le magad, csinálj valamit, ami szeretettel tölt meg és majd eljön, ez olyasvalami, amit nem lehet siettetni.
Próbálom elterelni a figyelmemet, hobbikat keresni... Valahogy csak túlélem.
20/L
Szexre kellenék, de az ugye önmagában kevés....kapcsolatra meg....nehéz olyat találni akivel minden klappol. Szóval nem csak én nem kellek, nekem sem kell akárki :-)
Én most már valósznűleg egyedül maradok, de ez így oké. Ha mégis jönne a kölcsönös, égbe kiáltó nagy szerelem, természetesen nem állok majd az útjába.
Szükségtelen elfogadnod ezt a tényt.
Ismerkedjünk meg szerintem.
Nekem a Creol és vagy a Giantess Csajok jöttök be leginkább.
A deshoxto thaj bishushov között, san bishefta thaj trinvardesh
között viszont már keményen meg szükséges dolgozni Értem.
Szép napot kívánok Mindenkinek :
Taves bachtalo thaj Lashi dyes :
Adri+
Amúgy mindenkiben van v szép v kívánatos, legyen a nő v férfi, minketto nemre érvényes.
Ha más nem a belső ...
Pl: ahogyan bújik hozad, v csintalankodik veled, beszél hozad v mond olyat amit soha nem engednek el magadtól, v csak éppen jó vele és boldoga tesz téged. :::::::))))))) férfi v nő
Sorolhatnám meg....a végtelenségig. ....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!