Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akad ki sok férfi tinderen, ha nem írunk vissza a "szia, mizu? "-ra?
Tudom, nehéz frappáns kezdést kitalálni. De nekem pl sok képem van, amin a hobbim létszik, illetve írtam rendes bemutatkozást is. Azok alapján már lehetne valami rendesebb üzenettel kezdeni. Párszor visszaírtam az ilyen üzenetekre, de az a baj, hogy továbbra is unalmas, lapos üzeneteket kaptam. Pedig nem csak tőmondatokban válaszoltam, illetve mindig reagáltam arra, amit írtak és vissza is szoktam kérdezni.
Plusz ilyenkor az a gyanúm, hogy ugyanezt bemásolja még 30 lánynak.
Az a kérdésem, hogy ha az ilyen üzenetre nem válaszolok, akkor miért küldenek el a p...-ba és miért hordanak el mindenféle büdös k...-nak? Komolyan ez a huszonéves férfiak stílusa? "Szia mizu", aztán ha nem jön válasz akkor leqrvázom? És ezt kedvesnek kinéző fiúktól szoktam megkapni. Szóval fogalmam sincs, hogy mi alapján lehetne kiszűrni az ilyeneket...
A nők se sokkal többel szoktak nyitni. Már ha egyáltalán írnak bármit is.
Inkább ezen kellene elgondolkodni, hogy miért van az, hogy neked férfiként kötelező újságírói szinten egyből mindent elsöprő produkciót előadnod, ahhoz, hogy szóba álljanak veled, ellenben ha nő vagy akkor még csak rá se kell írnod senkire se, csak várnod, hogy mások miket írnak, ha pedig szökőévente egyszer ráírsz valakire akkor is elég csak valami két-három szavas köszönéssel nyitni nőként...
Ez érdekes, én eddig mindenkinek visszaírtam, aki nem mizu-val kezdett :D
Viszont sajnálom, ha ilyen tapasztalatok vannak, hogy a többi csaj még a kreatív üzenetekre sem válaszol. :(
Én írok egy oldalt is, csak hát... Arra se jönne válasz. Bár a Tinderre alapból nem mennék, de más oldalakon sem. Mínusz ezres külsővel nem is várnék ilyet.
De aki ezen megsértődik az tökéletesen illik a Tinder szellemi nívójához.
Semmit, nem vagy méltó arra, hogy írj neki, azaz nem vagy barna hajú, barna sezmű, kisportolt, magas férfi, karakteres arcéllel, csibészes, de mégis intelligens arccal. Ha ilyen lennél, ők írnának rád. Próbáld ki, csinálj egy kamureget. Tulajdonképpen ők adnak bizonyítékot első kézből, hogy mi kell nekik.
Te meg próbálsz egyedi lenni, meg a karkötőjéről kérdezed, ami valljuk be, egyáltalán nem is érdekel... :D
Írj vissza te valami kreatívat, ha már ő kezdeményezett. Adj fogódzkodót. Mégis mit kéne írnia egy srácnak, rögtön verset? Creepy. Bújja végig az adataid és fotóid, és ahhoz valami frappánsat? Mégis attól jobban érzed magad? Miért nem lehet elkezdeni beszélgetni, mint két egyenrangú ember, miért várod el a hülye rituálét?
Ezzel az erővel én a Helló mizu-t egy szűrőnek használom, hogy az önelégült idióta lányokat rögtön kisöpörjem az életemből. Nekem pl. 6 képem van fenn 5 különböző kontinensről, de még egyszer nem írt senki ezekkel kapcsolatban egy szót sem... :D
Nem tinderezek, de kiváncsi vagyok, mi az kreatív kezdés amire vársz/vártok?
Tudsz egy példát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!