Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő összejönne szegény férfival?
Szegény férfiként mondom, mindig elég sikeres voltam a nőknél. Eleinte megfogtam őket a humorommal a viselkedésemmel, az őszinteségemet öniróniának álcáztam, és mire rájöttek, hogy ez a valóság, már nem is zavarta őket annyira. Addigra az előnyösebb tulajdonságaim fénye bevilágította a szegénységem árnyékát. A pénztelenséget is fel lehet fogni sokféle módon. Valaki nyomorog tőle, és csak azt látja, mennyi minden hiányzik neki, én inkább kihívásnak tekintettem: mindent ügyesen kell kigazdálkodni kevésből. A tárgyakat nem vásárolom és kidobálom, hanem vigyázok rájuk és ha elromlanak, magam javítom, mindent egyedül oldok meg, külső segítség nélkül, és a legapróbb dolgokban is több örömömet lelem, mint sokan hatalmas vagyonokon ülve.
Nem a pénztelenségtől lesz egy ember szegény, hanem ha nem tud mit kezdeni az életével. Ez pedig majdnem hogy független az anyagiaktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!