Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy 170-es pasinak mivel kell kompenzálnia magát, hogy egy szintre jusson egy 180 magas tökátlagos pasival?
Figyelt kérdés
Bármit írhattok ami által egy alacsony pasi képes olyan vonzalmat produkálni, mint egy normális magasságú, de mindenben totál szürke átlagos pasi.2019. szept. 20. 18:26
11/17 anonim válasza:
Úgy érzem, hogy nem feltétlen a külsővel van itt nagy baj...
12/17 anonim válasza:
Rengeteg pénzzel, kigyúrt testtel, nagypofájú agresszív fellépéssel!
13/17 anonim válasza:
Mi a tököt számít? 178 vagyok és életemben nem volt senkim 32 évesen. Nem hiszem, hogy centiken múlna.
15/17 anonim válasza:
semmivel nem tudja. vagy húzzon magassarkút :D:D:D:D a pali kb 188-tól férfi. 190+-tól pedig Férfi.
16/17 anonim válasza:
Sajnos igazad van. Én 183 cm magas vagyok, és rendszeresen érzékelem, hogy egy csomó nőnek ez messze nem elég. Én azonban nem szeretnék a kérdezőn gyúnyolódni, mivel átérzem nehéz helyzetét.
Mint fentebb már írtam: a kinézeted egyéb elemeiben (jóképű, izmos, trendi) és a többi fontos tényező tekintetében (tökös, pénes) kell extrát nyújtanod, hogy ilyen hátrányból indulva lehessen esélyed valami elfogadható szintű csajnál!
17/17 anonim válasza:
168 cm a férjem. Én 165 cm vagyok.
10 éve házasok. Nem a magasság számít✌️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!