Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az mennyire jelent hátrányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire jelent hátrányt ismerkedésnél, ha kicsit más elképzeléseim vannak egy hosszútávú, tartós párkapcsolatról, mint a többségnek?

Figyelt kérdés

Én mindig is úgy képzeltem el, hogy a párom majd egyben a legjobb barátom is lesz, a lelki társam, akivel bármit meg tudok beszélni és osztozunk örömben, bánatban. Akivel feltétel nélkül elfogadjuk, segítjük egymást, motiváljuk a másikat a céljai elérésében. Ezen kívül számomra nagyon fontos lenne, hogy tényleg a lelki összhangra épüljön a kapcsolat, ugyanis én szexuális együttlétet nem szeretnék majd kettőnk között. Nem tartom magam aszexuálisnak, de bevallom, hogy magától az aktustól undorodom és többek között ennek a hiánya miatt ért véget az előző kapcsolatom. Sokan szintén alapnak tekintik, viszont gyereket sem szeretnék semmilyen körülmények között. Nem tudom, hogy ezek mennyire számítanak nagy elvárásoknak, ezért is tettem fel ezt a kérdést.

19/L

2019. szept. 20. 15:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Az jó hír,hogy csak 19 éves vagy, mert így nagy valószínűséggel kinövöd ezt.
2019. szept. 20. 19:59
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

19 evesen kiseloadast tartottam a kolis szobatarsaimnak h en aztan himv*sszot a szamba nem veszek mert az milyen gusztustalan es fura mar, eltelt jopar ev es ....alap, hiszen nagyon klassz dolog, adni jo.

Szerintem a te parod - viccen kivul- Jezus! A fenti leirast egy apaca is irhatta volna.

Mennyi az eselye h talalsz olyan felnott ferfit aki szivesen lesz a baratnod, tamogat mindenben es este boldogan nez veled sorozatokat bekuckozva? Lehet h van aki nem kivanja a szexet de mi van ha szellemileq/lelkileg nem tudtok kapcsolodni v kulsore nem jon be?

Nagyon nehez lesz de boven van idod megtalalni.

2019. szept. 23. 06:02
 13/13 A kérdező kommentje:
#12: Köszönöm a válaszod! Igen, biztosan nem lesz egyszerű, de nem adom fel, én hiszek benne, hogy megtalálom.
2019. szept. 23. 06:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!