Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem járok bulizni és csak az edzés érdekel, akkor nem fogok barátnőt találni?
Nem. Szerintem konditeremben is lehet csajozni.
De szerintem meg vidéken nagyon nehéz... Lány vagyok és nem csúnya és jó az alakom.
Jól teszed!
Ne buliba akarj baràrnőt talàlni! :)
A hobbijaid àltal is talàlhatsz pàrt!
A sportból és edzésből van haszon, ott a befektetett munkád megtérül
Ellenben a bulizás, alkohol, dohányzás az csak pusztít és egészségtelen.
Ami meg a csajozást illeti az pedig a kettő közt van. Ott a befektetett energia vagy megtérül vagy nem. Elképzelhető, hogy bármennyit igyekszel a nő otthagy a fenébe és minden munkád és áldozatod ablakon kidobott szemétté változik. Márpedig erre nincs garancia, ki ne tudna olyan esetről amikor te szíved-lelked kiteszed a másikért és mindent megteszel, hogy a kedvében járj de ő le se toj és csak annyit ír "bocs, találtam mást" és összejön valami tahó bunkó paraszttal. Nem éri meg.
Bölcsebb olyan dolgokba energiát és időt befektetni, ahol azok TÉNYLEG megtérülnek. Lásd: sportok, edzés.
#5 / #6
Csak a probléma az, hogy egy ilyen pasival eleve össze sem ismerkedtél volna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!