Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol találhatnék barátnőt?
Első kérdés mi a szakmád? Sajnos sokat számít az is. Van aki bukik az olajos piszkos, munkaruhás srácokra. Ha párt szeretnél azt nehéz kifogni. Sajnos a mai 20évesek kb 80 de inkább 90% csak dugni akar. Ami akkor nem rossz ha te is ezt keresed, de a leírásból nem ez jön le. Én se vagyok egy adonisz, de mégis szép barátnőim voltak(nem egyéjszakás, 2év,5,5év. jelenleg 3éve van párom és 2 hónapja a feleségem és a gyerekem anyja) Munkahelyen jöttünk össze. (gyárban)
Ne akarj tényleg görcsösen ragaszkodni bárkihez ha már lesz kiszemelted, mert elszalad.. LEgyél titokzatos és ha már szex van tegyél oda neki rendesen. Az a lelke mindennek. Ha a szex jó akkor nagy baj nem lehet sose. ;)
Az hogy hol ismerkedj. Akár kávézóban a pultossal. Vagy boltban. Igazából bárhol. Légy kedves, de közbe csipkelődős,de mindenképpen magabiztos. Enyhén lehet bunkózni.Ha megbántódik akkor se legyél egyből "kiskutya" és kérj bocsánatot. Nem szabad. TE vagy a férfi és ezt fogadja el. (Én kegyetlenül őszinte és paraszt is szoktam lenni, de nem érdekel. és sajnos van akinek ez jön be..
Na sok sikert a csajokhoz vagy inkább nőkhöz. Jaa és ne pénzéhes nőket akard. Azok csak élvezeti céltáblák. Pénzért lőhetsz rájuk...
Ha a munkád fiús, akkor a hobbid lehetna csajos, vagy legalább neutrális.
Tökjó amúgy, hogy leíro mit nem szeretsz, de többre mennél azzal, ha arra koncentrálnál, amit szeretsz csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!