Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnek még ezzel a nagyon depressziós lánnyal?
2 hónapja találkoztam tinderen egy lánnyal. Kiderult brutálisan depressziós 2 korábbi csalódás miatt.
Nem akartam tole semmit csak segíteni rajta. Beszélgettünk, elmondta a véleményemet.
Most viszont eléggé bezuhant és elkuldott. Mondta hogy sokat segítettem neki, de ebből nem tud kijonni.
Kicsit bánt a dolog, hogy így alakult.
27 eves srac vagyok a lány 25 eves.
Azt mondta
Savlekotő
Nem bántásból, de nem lehetsz valami kiegyensúlyozott ember, már a kommentjeid alapján átjön a frusztrációd.
Alig lehet kibogarászni mi bajod..
ma 23:08
Furcsa nekem volt már olyan barátnőm, aki valamit nem tudott feldolgozni és orvoshoz járt miatta. Igen, néha nehéz volt, viszont máskor olyanokat kaptam tőle, ami azóta is hiányzik. És nem, nem a mentális betegsége miatt mentünk szét, hanem mert ellaposodott a kapcsolat idővel. Viszont azóta is barátként tartjuk a kapcsolatot.
Te tapasztaltál valamit, én valami mást.
Egy dolgot hagytatok csak ki a képletből:
Nem azért húzott le titeket és később hagyott cserben, mert mentálisan sérült volt, hanem mert ilyen ember...
És ilyen ember van mentálisan egészségesek között is. Egyik nővel 2hónapot voltam együtt, mentálisan teljesen egészséges és kiegyensúlyozott volt, viszont engem úgy lerántott, ahogy még senki soha.
Szóval az én tapasztalatom pedig az, hogy vannak olyan személyiség típusok, akiktől tartok. De ennek semmi köze ahhoz, hogy depressziós valami miatt vagy sem.
Van ilyen ember is és van olyan is. Mintha az összes koldusra azt mondanád, hogy nem adsz mert úgyis elissza. Igen van olyan is. De van más is. Nem tudom miért nehéz ezt megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!