Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan ismerkedjek, ha amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek, ha amikor próbálkozok, utána kerülnek a férfiak?

Figyelt kérdés

Próbálkozás alatt azt értem, hogy próbálok szemezni velük, mosolyogni rájuk, beszélgetést kezdeményezni, stb, de utána az van, hogy olyan, mintha menekülnenek tőlem, kb. rám se néznek direkt meg ilyenek. :(

Szép lány vagyok, mielőtt valaki erre gondolna, konkrétan a külsőm miatt soha nem utasítottak vissza, csomóan megneznek, randira hívnak, sőt kifejezetten félnek egyébként tőlem sokan, bár nem értem, miért, mert nagyon kedves vagyok az emberekkel, közvetlen.

De a személyisegemet meg még nem is ismerik.

Túl nyomulosnak sem gondolom ezeket, mert nem hívom őket randira, nem mászok rájuk.

Nem értem. Mit jelenthet ez a viselkedés?

23N

2019. szept. 18. 05:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mert beszariak, és túl jó nőnek tartanak magukhoz képest.

Sok ilyen esetet láttam, sőt én is épp elhúzódó van vagyok "A NŐ" elől. Kevés volnék én neki

2019. szept. 18. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!