Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha olyan kapcsolatot szeretnék ahol én hűséges vagyok a páromhoz de ő bármikor megcsalhat, akkor ahhoz találhatok jelentkezőket?
Mivel incel vagyok és hiába próbálok rájönni ennek az okára és hiába próbálom magam fejleszteni magam minden téren, hogy ne legyek sikertelen ezért elgondolkodtam egy újfajta variáción.
Mi van akkor ha az elvárások leengedésének új távlataiba merészkedek?
Azaz sikerülhet-e kialakítanom egy olyan párkapcsolatot, ahol nekem hűségesnek kell lennem a páromhoz, azonban neki nem kötelező hűségesnek lennie velem. Ő nyugodtan szexelhet más férfiakkal is rajtam kívül, de nekem csak vele szabadna.
Ilyen párkapcsolatra már lenne esélyem? Ki tudnék alakítani ilyet? (ha igen vajon hol és hogyan? lennének rá jelentkezők?)
Akkor te mit tennél a helyemben ha több százan elutasítanak és soha egyetlenegyszer sem tudtál volna kialakítani egy kapcsolatot sem, semmi sikered nem lett volna és senki még csak a legkisebb érdeklődését sem mutatná irántad annak ellenére, hogy te mindent megteszel és teljes energiádból próbálsz változtatni a helyzeteden?
Az a legkisebb minimum, hogy az igényeimet a lehető legjobban leeresztem.
„Mik azok az óriási hátrányok?”
Fogalmam sincs. :( Ha tudnám, már rég megváltoztattam volna.
Sokszor megkérdezik, hogy miért nem kellek senkinek sem, miért nincsen soha sikerem a nőknél, mi ennek az oka? Erre a válaszom egyszerű: Ha tudnám az okát, akkor nem lennék sikertelen, mert azt a valamit már aznap megváltoztattam volna (amennyiben megváltoztatható).
„elképzeled, hogy te senkinek nem kellesz,”
Nem képzelem el. Eddig még tényleg nem kellettem senkinek sem.
„s ezt ha még elő is adod a hölgyeményeknek naná, hogy nem állnak szóba veled.”
Még addig sem jutok el, hogy egyáltalán visszaírjanak. Mégcsak bele sem rúghatok a a labdába. Olyan ez mintha úgy kellene elindulnod a futóversenyen, hogy az öltözőben bezártak téged a szekrénybe. Mégcsak a rajthoz sem állhattam, addig a többiek már rég nyertek.
Szóba állnak velem ugyan rengetegen a nők közül. De kivétel nélkül mind "csak mint barátként".
„Inkább arról győzd meg magad, hogy te is megérdemelsz egy ép eszű nőt ugyanúgy, ahogy akárki más.”
Sosem tartoztam az "akárki más" kategóriába. Mindig is más voltam mint az átlag, folyton kilógtam a sorból.
"Mások" elég ha csak ráírnak egy nőre és onnan kezdve minden megy simán. Nekem vissza sem írnak.
"Mások" elég ha kigyúrják magukat és magasak. Én hiába vagyok viszonylag magas és sportos ez nulla százalékban számított.
"Mások" elég ha csak jól kommunikálnak a nőkkel és máris sikereket érnek el. Én akárhogy kommunikálok és figyelmes vagyok beszéd közben, rám se hederítenek.
"Mások" ha gyávák és félősek az sem akadályozza meg őket a csajozásban. Nekem akármilyen félelmekkel kell szembenéznem semmit nem haladtam előre.
"Mások" már születésüktől fogva megörököltek ingatlant és autókat. Nekem ezeket csak kőkemény vérverejtékes munka árán sikerülhet csak majd elérni (vagy nem).
"Mások" ha úgy bánnak a párjukkal, ahogyan én még a kutyámmal se bánnék se akadályozza meg őket, hogy ne legyenek sikertelenek. Én viszont akármilyen kedves és figyelmes vagyok láthatatlan vagyok a nők szemében.
Nem vagyok olyan mint a többi. Nekem sokkal nagyobb hátrányokból kell indulnom. Nekem izzasztó harc árán kell megküzdenem csak azért, hogy meglegyenek azok az alap dolgaim amik "akárki másnak".
Van egy ötletem, próbálj úgy viselkedni egyszer-kétszer, ahogy másképp nem tennéd, légy saját magad szöges ellentéte, ne magyarázkodj, ne képzeld el, hogy visszautasít, s ne barátkozz, hanem egyből flörtölj, ha sokan szóbaállnak veled annyira h@lye nem lehetsz.
Nem csak neked kell(ett) harcolni/kínlódni azért amid van vagy amid lesz, vagyunk még páran így.
Hogy az “akárki más oldalát” így kielemezted, ezt nem tudom mire véljem de késő is van már nekem ehhez.
Na az ilyan pasikat kerulom mert sut roluk h feladtak es csak a koz nyomasa miatt ismerkednek.
Tudod a belso elvarasbol kellene azert mert elvezed a flortott nem kenyszerbol.
Kicsit nem világos ez a válaszod.
„próbálj úgy viselkedni egyszer-kétszer, ahogy másképp nem tennéd, légy saját magad szöges ellentéte”
Rendszeresen viselkedem úgy, ahogy "máshogy nem tenném". Sokszor még a hozzám legközelebb álló embereket is meglepem. Néha olyasmiket is csinálok, amiket korábban el sem tudtam volna képzelni. Olyan, hogy "komfortzónám" nekem nem nagyon van.
„hanem egyből flörtölj”
Ez alatt mit értesz?
Amúgy ha visszautasítanak, az nem zavar. Mér megszoktam. Az lenne a furcsa ha valaki nem utasítana vissza. Attól tartok nem is tudnám helyén kezelni a helyzetet...
Ha feladtam volna akkor most nem tettem volna föl ezt a kérdést ebbe a kategóriába, nem gondolod? :)
És ezt a SAJÁT MAGAM belő nyomására akarom. Attól még, hogy nem vagyok flörtölős típus meg nem vagyok híve a felületes semmitmondó beszélgetéseknek még nem jelenti azt, hogy a saját akaratom ellenére akarnám ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!