Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen nehéz interneten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz interneten ismerkedni?

Figyelt kérdés
Próbáltam Tindert, Badoo-t, de 10ből 9 lány vissza se ír és azok is leginkább ducik vagy már gyerekük van stb. vagy irreálisan magas elvárásaik.. Miért ilyen nehéz egy átlagos fiúnak egy átlagos lányt találnia komoly kapcsolatra?

2019. szept. 17. 19:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
20: Csakhogy pont azért választják az emberek a netes ismerkedést, mert élőben nincs lehetőségük. Például kizárólag férfiakkal találkoznak a munkájuk során, vagy hasonlók....
2019. okt. 6. 21:06
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Előre leszögezem, hogy nem online ismerkedtem meg a mostani randipartneremmel, de az online társkeres leírom a tapasztalataimat.

Tinderezni sem olyan könnyű, ahogy páran írják. Szoktak egyezéseim lenni nőkkel, de a kommunikáció velük valami baromi lehetetlen. Néhány károgónak előre leszögezném, hogy van dumám, nem vagyok az a mormogó barom, aki alig bír kinyögni valami sz*ros mondatot.

Teljesen mindegy, hogy az esetek jó részében mit írok nekik a válasz 90%-ban igen vagy nem vagy egy rohadt smiley. Igazat adok azoknak, akik szerint ez arra is visszavezethető, hogy túlkínálat van fickókból online. A toronymagas női elvárásokról nem is beszélve:

Legyél humoros, komoly, határozott, gyengéd, őszinte, kirándulós, otthon ülős, magas, sportos, rosszfiús aki jó fiú, közös hobbitok legyen, egzisztenciád legyen, kitalálod azonnal mit akar a másik stb. stb. stb. :D

...hát köszönöm szépen!:D

2019. okt. 6. 21:11
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

> Van egy ismerősöm, aki tinderen hetente szed össze valakit. :)

> Valamit rosszul csinálsz.

Remélem, hogy a szegénységről szóló topikba is beírod, hogy van egy ismerősöd, akinek milliárdos árbevételű cége van, szóval rosszul csinálnak valamit. És tudod mit? Még az sem lenne annyira idióta válasz, mint ez. Milliárdos cég felépítésére mindenkinek lehetősége van; Tinderen férfiként sikeresnek lenni viszont nem.

2019. okt. 26. 00:03
 24/24 anonim ***** válasza:
96%
Akik azt írják, hogy valamit rosszul csinálsz azok beveszik ezt az újkapitalista tréneres baromságot, minthogy "csak rajtad múlik", "csak akarni kell", "keményen meg kell dolgozni érte" soralhatnám még. Ilyenek emberségből megbuktak, ha rajtam múlna kötelező tantárgyként bevezetném az empátia és a szolidaritás órákat, ráférne a társadalomra. Sokan nem látják be, hogy nagyrészt szerencsén múlik a pártalalást és valaki hamarabb megtalálja, valaki később. A láncfűrész nyílik a zsebemből mikor azt hallom, hogy "Én bezzeg hamarabb találtam partnert, te meg évekig nem találod? Akkor biztos veled van a baj." Az ilyenek az idióta fejükkel nem fogják fel azt, hogy nem mindig az egyén tehet arról, ha nem találja a párját. Ilyen lekezeléses hangnemeket eskü büntetném sárga csekekkel.
2019. okt. 26. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!