Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik lépés lenne jobb a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lépés lenne jobb a jövőre nézve?

Figyelt kérdés
Véleményekre lennék kíváncsi, lassan 25 éves leszek és nem volt barátnőm, valószínűleg nem is lesz, csúnyának tartanak meg nem is tudok már semennyire ismerkedni! Két lehetőségem van, itthon beépítem a tetőteret kb 3 millió forint betakarja külön bejárat erre is lenne csak pénzem, vagy verjem magam évtizedekre adósságba egy saját házért? Ugye ha itthon maradok az mamahotelnek számít és tudom hiába de legbelül még él egy pici remény, hogy nekem is lehet barátnőm!

2019. szept. 14. 18:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Normális ember nem megy bele hitelbe, mert 3x fogod kifizetni ès èleted vègèig nyögni fogod ez kell neked?
2019. szept. 17. 18:35
 12/14 anonim ***** válasza:

Sok gond lehet az együttélésből. Ha beépíted a tetőteret, majd elköltözöl, ott maradnak a szüleid egyedül egy még hatalmasabb házban. Oké, ki is lehet adni, de akarnak ők oda albérlőt? Az albérlő fog úgy vigyázni rá, mintha a sajátja lenne? Ha üresen áll, csak gond van vele. Fűteni/nem fűteni télen? Ha nem fűtöd, dohosodik minden, elfagyhatnak a csövek, ha a vizet leengeded, azonnal elkezd belülről korrodálódni. Ha odaköltözik a párod, netán esküvő is lesz, válásnál jönnek a problémák, főleg, ha közösen hozzáépítettetek, ki kell őt fizetni. Esetleg ez megelőzhető házassági szerződéssel. De ha ő is felújítja, az a korrekt, hogy válásnál kifizeted. Ha kifogsz egy olyat, akkor az illető nem a 100.000 Ft-os felújítást fogja követelni, hanem közli, hogy azzal 1 millió Ft-ot emelt a ház értékén, és behajtja rajtad az 1 milkát.

Oké, ugyanilyen viták lehetnek közös házon is, de mégiscsak más, ha eközben legalább a szüleid otthona nem forog veszélyben és még mindig bármikor hazamehetsz, akkor is, ha kiforgattak mindenedből.

Meg úgy egyáltalán, sokkal jobb közösen épített/létrehozott fészekben/albérletben megkezdeni a közös életet, ahol nem nehéz azt mondani és azt érezni, hogy a "miénk." Nekem ez a véleményem. Ettől függetlenül adósságba én se verném magam, de van 3 millió Ft-od, a párodnak is lesz valamennyi, addig még gyűjtögethetsz is. Én nem kapkodnám el a döntést.

2019. szept. 17. 18:47
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, igen a mai világban már sok ilyen fordul elő,ezért intézem én saját magam a házat még akár hitelre is,ha később ilyen adódik akkor ki tudjam mint macskát szarni és az csak az enyém,legfeljebb a szennyesét viheti magával nem többet!
2019. szept. 17. 19:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha nincsennek a nyakadban a szülők és nem zargatnak titeket mindig minden hülyeséggel akkor szerintem nincsen semmi zavaró tényező, külön bejárat az tényleg hasznos lehet ebből a szempontból. Ha mindez teljesül akkor kit érdekel,hogy kik laknak alul? Ha társasházban lakik az ember akkor is élnek mellettük,alattuk,felettük, tehát véleményem szerint ez nem lehet probléma.
2019. szept. 24. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!