Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az eltűnt igazi férfiak valójában többségében olyan férfiak akik, felvilágosultak, öntudatra ébredtek és nem függenek a pu###tol?

Figyelt kérdés
Sokszor halljuk a nőktől hogy hova lettek az igazi férfiak.. Szerintem ezek a férfiak ugyanúgy igazi férfiak maradtak csak egyszerűen nem függenek a nőktől, szextől, nem rohannak a nők után, azért mert a nőnek pu###ja van, nem fognak futni utánuk, nem fognak udvarolni teperni, nem fognak a nőnek fizetni, nem fogják halálra dolgozni magukat hogy ők legyenek a család fenntartók, hogy ezáltal a nőket eltartsák stb.
2019. szept. 12. 07:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a klasszik ferfi ott kezdodik hogy eletkepes, tudja mit akar, tudja merre tart, tesz erte, eleri, fejlodik, halad, van gerince, jelleme, celjai, EGYENISEGE. Kepes osszefogni egy csaladot vagy egy kisebb kozosseget, tud iranyitani, ugyanakkor tarskent es partnerkent kezeli a mellette levo not. Mert szerintem is parkapcsolatra termett az ember.

Altathatod magad h igazi ffi vagy, amolyan maganyos farkas tipus, de akkor valojaban vagy kotodesi vagy kapcsolatteremtesi problemaid vannak es a frusztraciodat probalod palastolni azzal h "az igazi ferfinak nincs szuksege nore".

Az ember tarsas leny, lehet tars nelkul elni, de vele jobb.

Szeretve lenni jo, szeretetet adni jo, egy tarssal harcolni az elet viszontagsagai ellen sokkal jobb mint egyedul. A tobbi bullshit.

Egy ilyen ferfi nem pitizik a nok figyelmeert, hanem egyszeruen eszreveszik ot. Sot, keresik a tarsasagat.

2019. szept. 12. 17:42
 22/24 anonim ***** válasza:

#21:

Érdekes, a szingli nőknek nem szokták mondani, hogy csak áltatják magukat..m

2019. okt. 31. 13:52
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Mert ha valaki szingli, és elvan a kis életében, az normális. Aki szingli, de közben azt mondja, le vannak szarva a nők, és reddit-es fórumokon lóg napi több órát, vagy itt írja ki félóránként a kérdéseit, az ugyanúgy függ a nőktől.

Nyílván vannak férfigyűlölő nők is, akik napi 20 kérdést kiírnak, hogy ugye mekkora szarok a férfiak? Na ők ugyanolyan szánalmasak.

2019. okt. 31. 15:51
 24/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ez azért van, mert akik itt, redditen vagy máshol vannak, azoknak hiányzik hogy régen milyen volt az átlag férfi vagy nő.
2019. okt. 31. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!