Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon magas nőként sosem fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon magas nőként sosem fog szeretni senki önmagamért?

Figyelt kérdés
Húszas éveim vége felé járok de még egy normálisnak mondható kapcsolatom sem volt. Általában megijesztem a férfiakat a magasságom miatt. Többen hittek már transzneműnek is. Mindig olyan pasiknak tetszem csak akiknek valami ezzel kapcsolatos fétisük van. Szeretném ha valaki végre emberi lényként tekintene rám, nem pedig egy fétis tárgyaként. Szerintem a személyiségemmel nincs gond, amennyire lehetséges ilyen körülmények között nőies is vagyok, de egyre inkább azt gondolom, hogy egyedül fogok meghalni. Az alacsonyabbak kellemetlenül érzik magukat mellettem. Nem érzik magukat '' férfiasnak''. Az a kevés magasabb meg inkább a pici törékeny lányokat szereti.
2019. szept. 11. 21:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Én tuti nem jönnék össze veled. Utálnám, hogy jobban dobsz a három pontos vonalról mint én...

Más problémát mondjuk nem látok, veled kapcsolatban, intelligensnek, humorosnak tűnsz.

2019. szept. 12. 06:44
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólóhoz, önmagadért fognak szeretni mert jó a személyiséged.
2019. szept. 12. 08:51
 23/28 anonim ***** válasza:

Én nőként csak kitartást kívánok és hidd el, nem maradsz egyedül. Azért vannak még 190 körüli férfiak...

Nekem a 173 centivel is voltak gondjaim, pedig ez közel sem olyan magas, mint a 192. Mégis megkaptam, hogy kinek kell egy debella zsiráf (?) otthona és 165 fölött már nem lehet valaki nő. Mintha bárki is tehetne arról, hogy milyen magasra nőtt...

2019. szept. 12. 08:56
 24/28 anonim ***** válasza:
50%
Természetesen kamu fiú kérdező...
2019. szept. 12. 10:34
 25/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a bíztató szavakat, jól esik.

Utolsó, már vártam egy ilyen hozzászólást is. Kifejtenéd, hogy hogy jutottál erre a következtetésre? Őszintén érdekel. :)

2019. szept. 12. 11:31
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Én 197 cm magas srác vagyok, igaz nálad néhány évvel fiatalabb, és kifejezetten a 180 cm illetve afeletti magas nőket tartom különösen vonzónak általában. Nem csak ez számít nyilván, és persze voltak már alacsonyabb csajok is az életemben, de nekem önmagában a magasság bejön egy nőn. Nem hiszem, hogy fétisem lenne, egyszerűen csak sok tekintetben jobban össze illünk egy magas nővel, mint egy alacsonyabbal.
2019. szept. 12. 22:29
 27/28 anonim válasza:
Èn 195-8 között vagyok, mindig is a magas lányokat vonzònak,hozzàmillőnek találtam. Bár az alacsony pedig a fètisem. Szerintem nincs veled baj, próbálj meg minèl csajosabban/nőesen öltözni ès viselkedni ès nem lesz gond. De persze maradj önmagad.. Akàr adj teret az alacsonyabb fiúknak is, mert nem ez alapjàn kell választani valakit. Amúgy szerintem sokkal jobb ilyen magasnak lenni mint kifejezetten alacsonynak. Na az ami szörnyű lehet.. Csak engedd el, ne stresszelj ezen ès majd jön minden magától.
2019. szept. 13. 23:32
 28/28 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Az életben semmi se jön magától, másképp mindenki boldog párkapcsolatban élne. Reálisan fel kell mérni kit keresel és mi az amit nyújtani tudsz, és folyamatosan fejlődni. Magasság is egy tulajdonság, nem (csak) ez határozza meg, hogy vonzódsz valakihez vagy sem, ettől nem lesz valaki sikertelen a párkeresésben.
2019. szept. 14. 07:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!