Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon magas nőként sosem fog szeretni senki önmagamért?
Én 188 vagyok, 32f. Milyen magas vagy most?
Figyu kosarasok között simán van 210es is.
Nálam a magassarkú mondjuk egy nehéz kérdés. Egyrészt imádom, mert a nőiesség egyik szimbóluma és kevésbé érzem magam Shrek kishúgának benne, másrészt meg fel veszek egy 10 centis darabot és ellátok a Citadellától az Adriai-tengerig. :D
Egyébként ha tudnátok hányszor hallottam már ezt a ''nincsenek komplexusaim, nem zavar'' szöveget. Hamar kiderül, hogy ez erős ferdítés.
Mint mondtam engem nem zavar ha alacsonyabbak nálam. Persze azért van egy alsó határ ami olyan 170 körül van. Az alatt már tényleg olyan lenne mintha a gyerekemet legeltetném.
A túlkompenzálás tényleg létező dolog és szeretnek felfelé kerekíteni, mind magasságban mind egyéb méretekben.:D De egyébként ez aranyos.
Én abszolút nyitott vagyok. Oké lehet ez a kérdés kicsi emora sikerült de egyébként nem vagyok búvalb.szott vagy ilyesmi. A mosolygást néha túl is tolom ami azt illeti.
15 évig kosaraztam, tudom hogy vannak nálam magasabb nők is. Mondjuk a mi csapatunkban mindig én voltam a legnagyobb. Néhány amerikai és dán csapatban voltak 2 méteres csajok. De a magyar, meg úgy általában az európai játékosok 180-185 között vannak.
13-as kérdező hogy érted, hogy hány cm vagyok most? Remélhetőleg amióta írtam a 192 centit nem nőttem. :D
“Figyu kosarasok között simán van 210es is.”
Igen... persze. És minden utcasarkon rohangál pár kosaras.
Amúgy ne zavarjon, hogy még az NBA-ben is csak 6ft 7 az átlag magasság, ami csak pár mm-el több mint 2 méter.
“másrészt meg fel veszek egy 10 centis darabot és ellátok a Citadellától az Adriai-tengerig. :D”
Király. Én éppen az Adrián nyaralok, ha integetek látsz? 😀 (
#16 simán :D de azt is látom ha mást csinálsz, szóval ne duhajkodj. :D
#17 egy mocsadék dög vagyok tudom, de amikor látok egy olyan magas srácot mint Te egy 160-as lánnyal, mindig az az első gondolatom, hogy jó neki, legalább nem sebesedik ki a térde..😩
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!