Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagyok én kevés a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok én kevés a lányoknak?

Figyelt kérdés

Már annyit próbálkoztam hogy az valami hihetetlen. És már egy ideje meguntam az egészet és nem probálkozom mert semmi sikerem nincs és csak szomorú vagyok emiatt állandóan.

Pár hete megismertem egy lányt nagyon megszerettem, állandóan rá gondoltam/gondolok. De úgy érzem nem tudok összehozni semmit. Sokszor van csönd mert nem tudom mit mondjak, nem tudom kimutatni az érzéseimet, félek közeledni, mert nem tudom hogy ő mit szeretne és nem akarok ciki helyzetbe kerülni emiatt.

Azt érzem hogy én kevés vagyok a lányoknak, és hogy sosem lesz barátnőm, pedig nagyon szeretnék.

Már szerintem megutált a lány, pedig úgy éreztem hogy ő is megszeretett engem.

Van olyan lány aki megtudna szeretni egy ilyen fiút?

2019. szept. 11. 17:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Baromira nem mindegy, hogy kevés vagy-e, vagy csak te érzed/gondolod úgy, hogy kevés vagy.

A lányok nem felelōsek azért, hogy te mit gondolsz magadról. Ha nem mutatod ki az érzéseid, akkor nem csoda, ha ridegnek fognak tartani. Így ilyen helyzetben nem igen lehet megválaszolni a kèrdést. Nem biztos, hogy nem érdekled, talán csak beszari vagy, ennyi az egész.

2019. szept. 11. 17:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert töketlen vagy, tudom, mert itt rinyálsz.

Meg gondolom lóvéd sincs.

2019. szept. 11. 17:17
 3/9 A kérdező kommentje:

Van pénzem pedig.

Az a rossz hogy én próbáltam a kedvébe járni. Van kocsim így amikor úgy volt akkor elvittem oda ahova épp akart menni, meghívtam enni. Szóval én próbáltam kedves lenni vele. De ezek szerint az igaz hogy a lányoknak nem az ilyen fiúk kellenek, akik kedvesek velük, szeretik, vigyáznak rá, hanem az olyanok akik kihasználják, és nem is szeretik őket, csak megdugni akarják, ők a jól sajnos :(

2019. szept. 11. 17:38
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Tök mindegy a személyiséged. A külső az elsődleges szempont náluk, és ők megtehetik, hogy válogatnak.
2019. szept. 11. 17:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg a lányok egyszerūen nem tudnak kiigazodni rajtad -,- már a leírásodból is látszik..

Tehát kedves vagy, mégis nem tudod kimutatni az érzéseidet.. már bocs de a fenti leírásod alapján te is egy érzéketlen pasi lehetsz, ez meg kicsit ellentmondásos is az elōbbi válaszoddal-,-

2019. szept. 11. 17:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted ő gondolatolvasó? Mégis miből tudná, hogy érdekled, ha nem mutatod ki felé az érzéseidet és félsz közeledni hozzá?
2019. szept. 11. 18:02
 7/9 nadina1900 ***** válasza:
100%

Sok lány értékeli,hogyha feldobsz csak random témákat,addig sincs a néma csönd. Mert az az egyik legrosszabb egy randin.

És ha állandóan csak a félelmeid uralkodnak az nem lesz jó. Igen megvan rá az esély,hogy lehet nem sül el a legjobban, de ha meg se próbálod honnan tudhatnád.

És sok lány értékeli,ha a férfiak kezdeményeznek.

És paranoiás is vagy, miért hiszed,hogy megutált? Mert elvitted kajálni? Vagy mert normális vagy vele?

Ha ezekért megutált akkor a csajnál nincs rendben valami.

2019. szept. 11. 18:03
 8/9 anonim ***** válasza:
91%

"Van kocsim így amikor úgy volt akkor elvittem oda ahova épp akart menni, meghívtam enni. Szóval én próbáltam kedves lenni vele. De ezek szerint az igaz hogy a lányoknak nem az ilyen fiúk kellenek, akik kedvesek velük, szeretik, vigyáznak rá, hanem az olyanok akik kihasználják, és nem is szeretik őket, csak megdugni akarják, ők a jól sajnos :("

Neked ennyiben merül ki a kedvesség..? Azt meg honnan tudná, hogy szereted? De oké, keresd csak tovább a kifogásokat. Elmondom, hogy a lányok az olyan fiúkat sem szeretik, akik be vannak szrva, félnek közeledni és kimutatni feléjük az érzéseiket. Azaz gyávák és érzéketlenek.

2019. szept. 11. 18:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Kérdező! Egy kapcsolat lényegében KOMMUNIKÁCIÓ. Ennek nagy része verbális, azaz szóbeli. A két fél közötti megértés mindenképpen a szóbeli kommunikáción alapul. Te erre képtelen vagy, azaz, egy kapcsolatra a jelen állapotodban ALKALMATLAN. És amíg ezen nem változtatsz (nem tanulsz meg másokkal normálisan, őszintén, de udvariasan beszélgetni), addig ez így is marad. Az, hogy ebben az esetben dobtak, teljes mértékben a te hibád, ami ennek az alapvető, ordító hiányosságnak tudható be. Gondolkozz el ezen.
2019. szept. 11. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!