Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kocsit kell vennem ahhoz, hogy legyen barátnőm vagy alkalmi kalandjaim?
Figyelt kérdés
31/F2019. szept. 10. 21:56
21/31 anonim válasza:
Megelőztek, de Ford Mustang...
Amúgy meg elképzelem, hogy biciklivel megállok a buszmegállóban aztán odaszólok a csajnak, hogy "Felszállsz? Megyünk tekerni...” xD
22/31 A kérdező kommentje:
A nőket nem pénzben mérem, és nem is partyként tekintek rájuk.
2019. szept. 10. 23:01
23/31 anonim válasza:
B+, bérelj valami luxusautót és próbáld ki! Ha szerinted csak ennyi kell...hajrá!
25/31 anonim válasza:
Ha villantani akarsz, akkor vegyél egy John Deere traktort. Az sokkal többe kerül, mint egy bmw.
26/31 anonim válasza:
Csak magad miatt vegyél autót, aki a cuccaival menőzik, szerintem gáz... ha bénán csajozol, az nem azért van, mert nincs autód. A kérdésedre válaszként, amik nekem tetszenek:
Mazda 6
Mazda rx8
Opel insignia
22/N
27/31 anonim válasza:
Nem vagyol egy jó pasi. De nem volt gond barátnőt találni. Alkalmihoz nem vagyok jó, de arra szükségem sem volt, valószínűleg ez az oka.
28/31 anonim válasza:
Mármint hogy ezt autó és pénz nélkül 😃
29/31 anonim válasza:
Párom egy Opel Tigrával járt, mikor összejöttünk. :D
De amúgy nálam előny lett volna, ha nincs kocsija, nem szeretek autózni, most évi 2-3 alkalommal utazok vele, azt is akkor, ha muszáj.
30/31 anonim válasza:
Drágának látszót, ami ismert, tehát egy átlagnő is felismeri, hogy az egy drága autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!