Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb társkeresési nehézsé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb társkeresési nehézségben Deák Ferenc lenne a legjobb segítő?

Figyelt kérdés
Vajon mennyire tud Feri bácsi segíteni a társat nehezen találó férfiaknak?

#szex #csajozás #pénz #gazdagság #társkeresés #BMW #Deák Ferenc #Rolex #Az ideiglenes magyar képviselőház pesten
2019. szept. 10. 03:17
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ne vedd el a fiatalok kedvét, kedves 18-as. Direkt írtam, amit írtam, noha én is hasonló cipőben jártam, mint te. Ha viszont ezt írom, mindjárt minden sikertelen fiú azzal jön, hogy persze a magas, jóképű, pénzes paliknak könnyű. Jó, mondjuk velem nem bánt szűkmarkúan a sors, ami a külcsínt illeti, de sikereimnek mégsem ez volt a kulcsa. Ez csak megkönnyítette az utamat, ami viszont nem biztos, hogy jót tesz az embernek. A te példád ékesen bizonyítja, hogy a siker rossz tanítómester. Igazán tanulni csak a kudarcainkból tudunk. Ahhoz viszont próbálkozni, próbálkozni, és megint csak próbálkozni kell.
2019. szept. 12. 19:36
 22/22 A kérdező kommentje:

Abban egyetértek, hogy minden tragédia egyedi. És minden balsors teljesen más.

„Vigasztalásul elmondom, hogy senki sem úgy született, hogy tudott csajozni.”

Na ezzel egyáltalán nem értek egyet. Vannak olyanok, akiknek mindig könnyen megy az ismerkedés és kb bármikor meg tudják kapni azt akit akarnak, míg mások ha egész életükben küszködnek sem fognak soha elérni semmit sem.

Pl van egy régi gimis ismerősöm, akinek mindig sikerült megszereznie kiszemeltjét. Neki sosem volt kudarca vagy sikertelensége, még a mai napig is váltogatja a barátnőit és akit csak akar meg tud szerezni, a nők is kapadoztak/nak érte. Ellenben pl én (de ismerek másokat is) aki állandóan csak próbálkozik és ahányszor kudarcot vall megpróbálja másképpen, majd megint másképpen és állandóan változtat valamit, de a vége mindig az, hogy sosem jön össze semmi sem, akárhogy igyekszem és akármit próbálok meg.

2019. szept. 13. 02:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!