Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb társkeresési nehézsé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb társkeresési nehézségben Deák Ferenc lenne a legjobb segítő?

Figyelt kérdés
Vajon mennyire tud Feri bácsi segíteni a társat nehezen találó férfiaknak?

#szex #csajozás #pénz #gazdagság #társkeresés #BMW #Deák Ferenc #Rolex #Az ideiglenes magyar képviselőház pesten
2019. szept. 10. 03:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
94%

Angolul tudsz.... Malajziaban (az egyik) hivatalos nyelv :)

2019. szept. 10. 17:33
 12/22 anonim ***** válasza:
73%
Beregisztrálsz társkeresőre havidíj mondjuk 3ezer. Mákod van mert helyes vagy, beszélgetsz lánnyal, elhívod moziba, az kb kólával 2000/fő. Tehát 4ezer. Utazás stb mondjuk mégegy ezres ha 20km-en belül találkoztok busszal. (ha kocsid van parkolódíj is). Mozi után még megesztek valamit, semmi flancolás, egy mekiben mondjuk 1500at otthagysz. Esetleg egy virág vagy apró ajándék , csoki, másik ezres. Itt már kb. 12ezer forintnál tartunk, nem számolva az esetleges apróbb költségeket pl telefonálgatások órákig, stb. 12ezret költöttél úgy, hogy életedben 1x láttad a nőt. Akkor ez hol van ahhoz képest amikor hetente többször, esetleg minden nap találkozol a barátnőddel? Erre mondtam, hogy KÖZVETVE sok pénz csajozni, de ez nem azt jelenti, hogy a nők a pénzre mennének. Csak egyszerűen maga az élet sincs ingyen.
2019. szept. 10. 17:37
 13/22 anonim ***** válasza:
Ha haverokkal elmész sörözni, az is pénz. Amúgy pl. a Tinder ingyenes, moziba randit szervezni hülyeség, inkább beültök max. egy teára/sörre, az pár száz Ft (sok lány nem is szereti meghívatni magát, hanem pl. fizeti a második kört), mekizni is felesleges eleinte, ha pedig már ajándékokat veszel neki, akkor normális esetben vagytok olyan viszonyban, hogy ezt ő is viszonozza (főleg egy barátnő - persze ha valaki számára a sugar daddy kapcsolatok jelentik a párkapcsolati normát, akkor születnek meg itt olyan kérdések, mint pl. "olcsóbb-e prostihoz járni, mint barátnőt "fenntartani").
2019. szept. 10. 18:48
 14/22 anonim ***** válasza:
90%
Ha lenne Deák Feriből egy birodalmi klónhadsereged, akkor is Vader maradsz, kedves Anakin.
2019. szept. 10. 19:52
 15/22 A kérdező kommentje:

Az egy dolog, hogy az ország hivatalos nyelve, de az meg egy másik, hogy otthon egymás közt azt használják-e. Egyedül Szingapúr az ahol sokaknak angol az anyanyelve, van több szingapúri barátom is. De Szingapúrral meg az a baj, hogy ők rettentően gazdagok, az Ázsia Svájca. Így nekem csóró kelet-európéernek vajmi kevés esélye lenne a szingapúri nők közt.

2019. szept. 10. 22:10
 16/22 anonim ***** válasza:
Ezert kell az indonez, thai es filipino szobalanyokra hajtani :)
2019. szept. 11. 00:19
 17/22 anonim ***** válasza:

A társkeresés olyan vizsga, ahol mindenki egyedi kérdéssort kapott. Itt nincs puskázás, a szomszédról másolás, nincs telefonos segítség és nincs Feri bácsi. Csak te vagy.

Vigasztalásul elmondom, hogy senki sem úgy született, hogy tudott csajozni. Csak megpróbálta, aztán amikor nem sikerült, megpróbálta másképp. Ha úgy sem ment, megint másképp. Ez az egyetlen út. Nehéz, de hasznos. Az ember csak a hibáiból tud tanulni. Csak ahhoz, hogy abból tanulhass, előbb el kell követni őket, és nem szabad feladni!

2019. szept. 12. 14:35
 18/22 anonim ***** válasza:

"Vigasztalásul elmondom, hogy senki sem úgy született, hogy tudott csajozni"

Dehogynem.... Van, akire mar 12 eves kora ota ramasznak a lanyok. Peldaul en is ilyen vagyok/voltam. Kamaszkoromban menekultem a lanyok elol....

Aztan megfordult.... Ok menekulnek elolem :D

Igy lettem incel.

Amugy fogalmam nincs, hogy akkor mit ettek rajtam. Ha tudnam, azt az oldalamat mutatnam. Nem voltam szuperalfahim akkor sem, tesibol is szar voltam, dagadt is voltam, a fiuk kozott a kozepmezonyt foglaltam el a rangsorban. Sem nem szupermenosrac, sem nem osztaly hulyeje. Macinaciban mentem iskolaba. De amugy a nok valamilyen lathatatlan energiahoz vonzodnak, erre rajottem. Amit keresnek egy ferfiban, megfoghatatlan, es nem evilagi. Sem nem a kulso, sem nem a penz. Sem az elert sikerek. Sem nem a statusz. Semmilyen foldi dolog.

Egy olyan "rezgesszint" vonzza oket, amit nem lehet evilagi szavakkal leirni. Valakiben megvan, valakiben nincs. Akiben megvan, az tarolni fog a noknel. Akiben nincs, annak Sanyi.

Es vicces, hogy (ahogy a te elmeleted szerint) "gyarilag" nincs, de a hibak altal kifejlesztheto.... Nalam ez forditva tortent.... Megvolt bennem es kiveszett orokre :(

Valoszinu, hogy az elozo inkarnacioimban vonzo voltam az ellenkezo nem szamara, de visszaeltem vele. Es a korai kornyezetben azert elo-elojottek a mult eletbeli energiak, emiatt voltam a lanyok kedvence.

35F

2019. szept. 12. 15:53
 19/22 anonim ***** válasza:
18: Na ez ebben a formában nem igaz. Óvodás korom óta általános iskola kb 6. osztályig csajokkal lógtam, sok lány barátom volt, volt akivel csókolóztunk is. Aztán azóta semmi sehol. 1-2 haverság de semmi több. Nagyon levegő vagyok a nőknél, hiába középsuli, egyetem... 30 felett továbbra is szűzen maradtam, szóval az elméleted nem mindig állja meg a helyét.
2019. szept. 12. 18:39
 20/22 anonim ***** válasza:
Látom nagyjából ugyanezt tapasztaltad. Úgy értettem, nem igaz, hogy aki "hamar érti a nőket" annak könnyebb csajozni később.
2019. szept. 12. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!