Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg minden nő, akkor is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg minden nő, akkor is ha absz nem jó nő, talál magának mérnök férfit? Ismerősi körömben 10 jogász- vagy tanárnőnek pl 7 nek mérnök, kettőnek orvos, egynek alezredes rendőrtiszt a párja. Szinte eltartatják magukat. És nincs olyan aki alább adja

Figyelt kérdés
2019. szept. 9. 22:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy ennyire gyakori lenne, hiszen manapság több női diplomás kerül ki mint férfi az egyetemekről. Aki presztizsre hajt annak biztos fontos, de nem mindenkinek. Csak azért mert valaki mérnök vagy rendőrtiszt, nem biztos, hogy könnyű vele élni bármennyit is keressen.
2019. szept. 9. 23:39
 12/24 Rockarc ***** válasza:
84%

#III.Edricus Anxious

Panelgyerekkent nottem fel videken. Foiskolara sem jutott penz. Muunka mellett a sajat keresetembol csinaltam meg, mikozben a felesegem otthon volt GYED-en a ket gyerekkel. Teny, hogy 0 utovizsgam volt. Kicsit mashogy alltam hozza, mint akiket a szuleik befizettek egy korre. Teged mi akadalyoz meg egy diakhitelben? Van kereseted, ahogy latom szabadidovel is el vagy eresztve. Miert nem lepsz elore? Miert nem csinalsz meg egy 6 honapos tanfolyamot, amivel tobb penzt tudnal keresni? Miert nem tanulsz meg egy nyelvet a napi luzerkedes helyett? Van barmi ertelme az eletednek? Vagy csak eszed a hamburgert es termeled a szendioxidot? Szedd mar ossze magad, ultragaz, amit lemuvelsz.

43F

2019. szept. 10. 00:03
 13/24 anonim ***** válasza:
11%
Hát nem tudom kedves kérdező. Én orvos vagyok, de a kutyának nem kellek 29 éves férfiként, pedig annyira gusztustalan azért nem vagyok. Én pont azt vettem észre, hogy tök mindegy milyen primitív suttyó vagy, ha ki vagy gyúrva, és kellően jól elő tudod adni a bunkó keménygyereket akkor imádni fognak egyéb esetben meg emberszámba sem vesznek a nők.
2019. szept. 10. 00:29
 14/24 anonim ***** válasza:
95%
Elég sok egyedülálló mérnök férfi van, akinek nagyon nehezen megy a párkeresés. Nem kell nagy teljesítmény egy nőtől, hogy összejöjjön egy ilyen valakivel. Igazából szinte semmilyen teljesítményt nem kell nyújtania hozzá.
2019. szept. 10. 00:57
 15/24 anonim ***** válasza:
79%

Ha csak a pénz számít, akkor előbb állnak össze egy jó szakemberrel, akikből erősen hiány van.

Van fogalmad arról, hogy egy beépített szekrényt mennyiért csinálnak meg? Én is ismerek pár nőt, akit eltart a férje, 3-4-5 gyerek van, és bőven van pénz mindenre. Ott a férjek mind vállalkozók: ács, villanyszerelő, ablakos, őstermelő. Hason csúszik előtte a nőgyógyász főorvos is, mikor azonnal kell a szakember.

2019. szept. 10. 06:41
 16/24 anonim ***** válasza:
82%
Én meg mérnökként 30 felett kapcsolat nélkül, szűzen vagyok. Baromira nem számít, hogy mit dolgozol.
2019. szept. 10. 06:49
 17/24 anonim ***** válasza:
19%
Inkább úgy mondanám, hogy minden nő talál magának jóképű és/vagy gazdag férfit. Persze lehet, hogy az illető férfi más nőket is hülyít még, de inkább osztoznak rajta, mint hogy szóba álljanak egy átlagos férfival.
2019. szept. 10. 07:44
 18/24 anonim ***** válasza:
98%

Én nőként vagyok mérnök. A páromnak szakmái vannak, nem diplomás.

A tököm kivan már a sok általánosító, nőgyűlölő kérdéssel.

Egyébként semmi értelme a kérdésednek. A jogász és a tanarnő példádnak mi értelme? Ők nem értelmiségiek? Ők nem kereshetnek jól (főleg a jogászra gondolok).

Ez csak a megkeseredett férfiak mantrája, hogy tuti minden nő csak a pénzre megy.

2019. szept. 10. 07:46
 19/24 anonim ***** válasza:
97%

#17:

Amikor 0-24 együtt vannak, mert a felesèg intézi a papír munkát, ott a három gyerek, és minden percével el tud számolni, akkor hogy osztozik rajta több nő?

Ne áltassátok magatokat! Nem az az átlag, aki úgy néz ki, mint egy telexart búvárruha, 5 éve nem volt fogorvosnál, és a Mekiben adagolja a sült krumplit 90 ezer nettóért.

2019. szept. 10. 08:22
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
A férjem IT mérnök, de én többet keresek nála, szóval ennyit arról, hogy eltartanak. Ráasdásul amikor összejöttünk akkor még tanult, mellette meg futárként dolgozott.
2019. szept. 10. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!