Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg minden nő, akkor is ha absz nem jó nő, talál magának mérnök férfit? Ismerősi körömben 10 jogász- vagy tanárnőnek pl 7 nek mérnök, kettőnek orvos, egynek alezredes rendőrtiszt a párja. Szinte eltartatják magukat. És nincs olyan aki alább adja
#III.Edricus Anxious
Panelgyerekkent nottem fel videken. Foiskolara sem jutott penz. Muunka mellett a sajat keresetembol csinaltam meg, mikozben a felesegem otthon volt GYED-en a ket gyerekkel. Teny, hogy 0 utovizsgam volt. Kicsit mashogy alltam hozza, mint akiket a szuleik befizettek egy korre. Teged mi akadalyoz meg egy diakhitelben? Van kereseted, ahogy latom szabadidovel is el vagy eresztve. Miert nem lepsz elore? Miert nem csinalsz meg egy 6 honapos tanfolyamot, amivel tobb penzt tudnal keresni? Miert nem tanulsz meg egy nyelvet a napi luzerkedes helyett? Van barmi ertelme az eletednek? Vagy csak eszed a hamburgert es termeled a szendioxidot? Szedd mar ossze magad, ultragaz, amit lemuvelsz.
43F
Ha csak a pénz számít, akkor előbb állnak össze egy jó szakemberrel, akikből erősen hiány van.
Van fogalmad arról, hogy egy beépített szekrényt mennyiért csinálnak meg? Én is ismerek pár nőt, akit eltart a férje, 3-4-5 gyerek van, és bőven van pénz mindenre. Ott a férjek mind vállalkozók: ács, villanyszerelő, ablakos, őstermelő. Hason csúszik előtte a nőgyógyász főorvos is, mikor azonnal kell a szakember.
Én nőként vagyok mérnök. A páromnak szakmái vannak, nem diplomás.
A tököm kivan már a sok általánosító, nőgyűlölő kérdéssel.
Egyébként semmi értelme a kérdésednek. A jogász és a tanarnő példádnak mi értelme? Ők nem értelmiségiek? Ők nem kereshetnek jól (főleg a jogászra gondolok).
Ez csak a megkeseredett férfiak mantrája, hogy tuti minden nő csak a pénzre megy.
#17:
Amikor 0-24 együtt vannak, mert a felesèg intézi a papír munkát, ott a három gyerek, és minden percével el tud számolni, akkor hogy osztozik rajta több nő?
Ne áltassátok magatokat! Nem az az átlag, aki úgy néz ki, mint egy telexart búvárruha, 5 éve nem volt fogorvosnál, és a Mekiben adagolja a sült krumplit 90 ezer nettóért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!