Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nyikhaj pasiként tényleg jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyikhaj pasiként tényleg jó taktika lenne, ha ukrán csajokkal ismerkednék?

Figyelt kérdés
Valaki nemrég írta egy kérdés alatt, hogy a beházasodott ukrán csajok EU állampolgárságot kapnak, ha egy magyarral összejönnek. Azért ez nagy aduász, nekem aki egy vékony, antiférfi és a magyar csajok levegőnek nézik. Ráadásul még arcra helyes is vagyok. Kimennék Kárpátaljára és vadásznék a szőke kis hamvas csajokra a parkokban. Igaz lehet a Skodám nem bírná ki az oda-vissza utat, meg lehet 1-2 Vladimir meg Sergej belémkötne az 50 egypár kilómba, de egy hálás lánnyal visszajöhetnék, családot alapíthatnék... Én teszek neki szívességet, hogy eu állampolgár lesz ő meg egy ideig jár velem, aztán lehet még a feleségem is lesz utána. Csak egy picit tanulni kellene ukránul, de lehet a B1-es angolommal is elboldogulnék valamennyire. Ez mennyire lenne jó taktika, hogy 26 évesen végre legyen barátnőm?

2019. szept. 9. 17:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%
Jó, de mi az a gyíkhaj? A gyíknak nincs is haja. Kabbe gyíkok, leléptem.
2019. szept. 9. 20:12
 12/15 Rockarc ***** válasza:
91%

Kivancsi vagyok mit mondanal neki, ha mar a magyar lanyokat sem mered leszolitani. Majd ide jossz, hogy hogyan mondjak ukranul, hogy jossz tancolni? Rajtad egy tesztoszteron bomba sem segitene.

43F

2019. szept. 9. 22:46
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Neten is lehet ismerkedni. Ott is van facebook, vagy nemtom.. vKontaktét használnak ők is?

Fizetős tindernél is beállíthatod, hogy Ungvárra/munkácsra/Beregszászra jelezzen téged.

Interpalsot is ajánlom, ez egy levelezőtárs oldal.

Illetve munkásszállók környékén is el lehet csípni egyedülálló ukrán nőt, de kevesen vannak.

2019. szept. 9. 23:03
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Pontosabban kevesen még. Mert munkaerőhiány miatt özönlenek majd...
2019. szept. 9. 23:04
 15/15 anonim ***** válasza:
78%

Még akár az odautat is megspórolhatod. :D

Budapesten pl sok ukrán vendégmunkás dolgozik. Lebeszéled az egyikkel egy láda sörért, hogy hazafelé vigyen el téged is.

Ami meg a kondit illeti, tök fölöslegés semmi értelme ha te csak a csajok miatt akarod csinálni. Semmit nem számít a nőknél a sportosság, nézd csak meg mennyi dagadt sörhasú pasinak van bombajó csaja.

A csajok vannak az utolsó helyen ha te sportolni akarsz kezdeni.

2019. szept. 10. 03:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!