Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tiltanak le néha a lányok a chatről, ha megbeszéltük hogy nem akarunk semmit egymástól randi után?
Megfigyeltem, hogy néha, miután az adott lánnyal megbeszéltük hogy randi után nem lesz több, letiltanak chatről, de a profiljukat látni (facebook)
1: tinderem match volt, beszélgettünk majd megszakadt a dolog, facebookon rákerestem (bemutatkozott, ritka neve van), majd csak annyit válaszolt, hogy nem szeretné folytatni. Megírtam, hogy oké, minden jót, és meg lehetett volna írni, hogy nem akarja tovább
2: őrá ismeretlenül írtam facebook-on, szinte leszúrt hogy hogy merészelem, a facebook nem ismerkedésre való stbstbstb. Volt kisebb beszélgetés, majd 3 nap után megállt, majd beírtam, hogy sok sikert.
3: az 1. randi után sosem volt rám ideje, meg egyszer olyat is beírt, hogy semmi értelme beszélgetni. 1 hónapot vártam, majd végül én mondtam meg, hogy ennek tényleg nincs értelme, sok sikert.
mind a három eset után letiltottak a chatről, de a profiljukat lehet látni. Most miért? Lényegében ők célozgattak rá, hogy nem lehet továbbmennünk, és mikor kiadtam az útjukat - megsértődnek?
1.) Megszakadt a dolog. Majd pedig elkezdted zaklatni FB-n és csodálkozol, hogy letiltott? Mi a frász bajod van neked?
2.) Ismeretlent zaklatsz FB-n és csodálkozol, hogy letilt? Istenem...
3.) Megírta, hogy nincs értelme. Majd 1 hónappal később ismét zaklattad. Jogos volt a letiltás, hogy ne írogass neki x havonta.
Te bolond vagy bakker.
miért is hittem, hogy itt megy a szövegértelmezés...
nem is veszem a fáradtságot, hogy elmagyarázzam, inkább várok egy értelmes hozzászólást...
"... megbeszéltük hogy randi után nem lesz több..." persze hogy tiltanak.
Te mit szólnál ahhoz ha egy lány rádírna, majd megbeszélnétek ketten, hogy csak egy randit akar tőled (esetleg a farkadat)?
Te is azt gondolnád hogy hülye ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!