Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek szórakoztató a nőknél? Mit kell csinálnom, ha egy nővel elkezdek beszélgetni?
Figyelt kérdés
2019. szept. 8. 16:30
11/15 anonim válasza:
Írok egy példát, hátha jobban átjön, mire gondolok.
Nagy rajongója vagyok Tolkien és G. R. R. Martin írók fiktív világainak. Pár évvel ezelőtt belefutottam egy olyan táborba, ami ezeket a világokat veszi alapul a role-play táboraikhoz. Évek óta járok oda, és rengeteg remek embert ismertem meg ott, hasonló érdeklődéssel, világlátással, hobbikkal.
Keresni kell, nem a szerencsét várni.
22/L
12/15 anonim válasza:
Jó helyen laksz. Itt ilyesmire esély sincs. Meg ha van is ilyen, nem reklámozzák, ez nem olyan, hogy "rákeresel neten" és ottvan, vagy mászkálsz random a városban és megtalálod.
13/15 anonim válasza:
Önmagad legyél! Ez a lényeg. Már ha társkeresés a cél. Csak így találhatsz hozhádillőt! 🙂
14/15 anonim válasza:
És ha mégse? Akkor beszoptad "Ön sajnos nem nyert"? Ez nem túl fair.
15/15 anonim válasza:
"Önmagad legyél!"
Kösz,ez kitűnő tanács lenne,ha valaki más lennék.Még jó,hogy nem keresek senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!