Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti összejönnétek egy gyógyszer függövel?

Figyelt kérdés

Ha lenne értelme pl lenne egy kapcsolatom, akkor le is szoknék.

Csak kéne valaki aki mellettem van az első 3héten, mert a rehab iszonyú nehéz. Egyedül meg értelmetlen.

2019. szept. 7. 20:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is függő voltam, nagy akaraterővel letettem. 3 hét alatt nem lehet, én 8 hónapig csökkentgettem, és még így is nehéz.
2019. szept. 7. 22:02
 12/19 A kérdező kommentje:

ma 22:02

Ugye, hogy rémálom. :(

Végre valaki aki tudja miről beszélek.

2019. szept. 7. 22:05
 13/19 anonim ***** válasza:
94%

Jaj, kérdező, ne csinálj már úgy, mintha egyik gyógyszernek se lennének mellékhatásai. A készítőknek kötelességük feltüntetni azt a papíron, de pl. azt nem hiszem, hogy neked férfiként menstruációs zavaraid lennének. :)

Miért nem kérsz segítséget? Elvonók, szakemberek, akik legalább értenek is hozzá. Mondom, hogy akaratgyenge vagy, mert még erre se vagy képes, hogy elmenj egy szakemberhez és segítséget kérj, hogy hogyan tudnál gyógyszerről leszokni.

Bocsi, de önmagadtól így, ilyen mentalitással nem fogsz tudni leszokni. Neked szakember segítsége kell, de ahhoz le kéne vetkőznöd az egódat, és belátni, hogy nem vagy mindenható, hogy egyedül is meg tudd oldani a problémáidat. Ezt nem fogod tudni.

De nyugodtan húzhatod az idődet, kapcsolatod így úgysem lesz, ezt már elkönyvelheted, mert egy normális nő nem jön össze függővel!

2019. szept. 7. 22:14
 14/19 anonim ***** válasza:
91%
Igy nem fog senki összejönni veled.Saját akaraterődből kell leszokjál,az csak kifogás,hogy egyedül nem megy.
2019. szept. 7. 22:25
 15/19 A kérdező kommentje:

Ez a baj, napról napra élek. Ma is már bevettem az esti adag gyógyszert és mégis szorít a mellkasom, izzadok és úgy érzem egyedül fogok meghalni mert soha senki nem fog tudni szeretni.

Muszáj lenne bevennem még gyógyszert, de nem teszem mert erős vagyok és ellenállok.

Nagyon ritkán lépem csak túl az adagot amit kell szedni az orvos szerint.

2019. szept. 7. 22:41
 16/19 A kérdező kommentje:

Egyedül maradok

Tudom

Tuti hogy egyedül maradok?

Nincs szeretet nem létezhet

2019. szept. 7. 22:51
 17/19 A kérdező kommentje:
Holnap nem fogok bevenni S e mmit üs lesz barátnöm
2019. szept. 7. 22:59
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha már jól haladsz és csökkentgeted, akkor szerintem lesz ilyen lány. Szerintem akkor már látják hogy menni fog.
2019. szept. 8. 01:05
 19/19 anonim ***** válasza:
82%

Nem, soha. Semmilyen függővel, teljesen mindegy, hogy az koffein, kábszi, szerencsjáték, stb...

„lenne egy kapcsolatom, akkor le is szoknék.”

Ez pedig a világ legnagyobb vicce! 😃 ha kapcsolatot akarsz, akkor leszoksz! PONT.

2019. szept. 8. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!