Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti összejönnétek egy gyógyszer függövel?
Ha lenne értelme pl lenne egy kapcsolatom, akkor le is szoknék.
Csak kéne valaki aki mellettem van az első 3héten, mert a rehab iszonyú nehéz. Egyedül meg értelmetlen.
ma 22:02
Ugye, hogy rémálom. :(
Végre valaki aki tudja miről beszélek.
Jaj, kérdező, ne csinálj már úgy, mintha egyik gyógyszernek se lennének mellékhatásai. A készítőknek kötelességük feltüntetni azt a papíron, de pl. azt nem hiszem, hogy neked férfiként menstruációs zavaraid lennének. :)
Miért nem kérsz segítséget? Elvonók, szakemberek, akik legalább értenek is hozzá. Mondom, hogy akaratgyenge vagy, mert még erre se vagy képes, hogy elmenj egy szakemberhez és segítséget kérj, hogy hogyan tudnál gyógyszerről leszokni.
Bocsi, de önmagadtól így, ilyen mentalitással nem fogsz tudni leszokni. Neked szakember segítsége kell, de ahhoz le kéne vetkőznöd az egódat, és belátni, hogy nem vagy mindenható, hogy egyedül is meg tudd oldani a problémáidat. Ezt nem fogod tudni.
De nyugodtan húzhatod az idődet, kapcsolatod így úgysem lesz, ezt már elkönyvelheted, mert egy normális nő nem jön össze függővel!
Ez a baj, napról napra élek. Ma is már bevettem az esti adag gyógyszert és mégis szorít a mellkasom, izzadok és úgy érzem egyedül fogok meghalni mert soha senki nem fog tudni szeretni.
Muszáj lenne bevennem még gyógyszert, de nem teszem mert erős vagyok és ellenállok.
Nagyon ritkán lépem csak túl az adagot amit kell szedni az orvos szerint.
Egyedül maradok
Tudom
Tuti hogy egyedül maradok?
Nincs szeretet nem létezhet
Nem, soha. Semmilyen függővel, teljesen mindegy, hogy az koffein, kábszi, szerencsjáték, stb...
„lenne egy kapcsolatom, akkor le is szoknék.”
Ez pedig a világ legnagyobb vicce! 😃 ha kapcsolatot akarsz, akkor leszoksz! PONT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!