Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Még sosem csókolóztam és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még sosem csókolóztam és nem is szeretnék, ez baj? F31

Figyelt kérdés

Elsősorban nöket kérdeznék róla, ez kizáró ok az ismerkedésre?

Voltak már rövidebb kapcsolataim, amit meg tudtam úszni csók nélkül.

Van esély komoly kapcsolatra is így?

2019. szept. 7. 15:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nekem nem jönnél be, én nagyon szeretek csókolózni, a szex sem menne enélkül.
2019. szept. 7. 16:36
 12/19 anonim ***** válasza:
82%
Legyél incel. Az most úgyis menő.
2019. szept. 7. 16:50
 13/19 anonim ***** válasza:
3%

Egyébként durva látni hogy nőknél milyen kevés elég ahhoz hogy végleg leírjanak.

Szemüveges vagy? Nem szeretsz csókolózni? Akkor nem is létezel! De folytathatom a listát, az alacsony termettel, vagy az átlag alatti szerszámmal.

Valamint a nagy kedvencem volt az a kérdés ahol az átlag alatti IQ-t feszegették, és mint kiderült a férfiak felét egyetlen(!) nő sem vállalta volna be. És ez csak egy jellemző volt.

Aki ebből nem tudja elvégezni a metekot annak elárulom hogy ez a hozzáállás hová vezet: igen, a híres 80-20 szabályhoz ami inkább 90-10.

2019. szept. 7. 18:19
 14/19 anonim ***** válasza:
94%

Jó, de már azért csak ne akarjunk kapcsolatot csók nélkül. A párkapcsolat (jó esetben) a kölcsönös szimpátián, vonzódáson alapul, és akihez vonzódsz annak közelében akarsz lenni, ahhoz hozzá akarsz érni, csókolni akarod, szeretkezni vele. Ne haragudj kérdező de ne is csodálkozz ha senkit nem találsz ezzel hozzáállással. Hisz hogyan vonzódsz ha ez téged taszít? A kettő nálam lényegesen üti egymást.

Meg tudtál "úszni" csók nélkül? Mégis mennyire voltak rövidek azok a kapcsolatok? Pár óra? Meg "megúszni". Mi ez egy büntetés? Ha neked büntetés a csók az általad szeretett növel akkor ez neki biztos jól esik.

Szerintem ha egyedül maradsz megúszod.

2019. szept. 7. 18:56
 15/19 A kérdező kommentje:

ma 18:56

Szóval egy olyan ember, akinek problémája van az érintéssel, már nem is érezhet szeretetet, nem érdemel társat :(

Én azt hittem sokáig, hogy a nők empatikusabbak, mint a férfiak és kezdek rájönni a környezetemben, hogy fordítva van..

Képzeld én kamasz koromig még azzal is küzdöttem, ha valaki vagy valami hozzám ért. Hosszú és fáradtságos munka volt ezzel megbirkózni, mára szinte teljes életet tudok élni, de egyszerüen képtelen vagyok csókolózni.

Gyerek koromban azt hitték autista vagyok, és sok játékhoz azért nem érek hozzá, mert nem tudom mit kéne vele csinálni, de később rájöttek, hogy ez egy másik betegség.

6 éves korom óta kezelnek. Ez többnyire terápiábol áll.

Büszke vagyok rá, hogy 25 év alatt idáig el tudtam jutni, hogy normális emberként tudjak élni, dolgozni, csinálni a feladataimat.

Rossz érzés azt hallani, hogy szerintetek pusztán azért, mert így születtem, nem érdemelek szeretetet, vagy hogy nem szerethetek senkit tiszta szívből!!!

Kedves válaszolo, lehet hogy 100x jobban tudom, hogy mi az a szeretet, mint te...

2019. szept. 7. 19:17
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz nagyon kell téged szeretni, hogy valaki így is belemenjen párkapcsolatba. Aszexuális nőknél próbálkoznék a helyedben.
2019. szept. 7. 19:50
 17/19 anonim ***** válasza:

Én sem szeretek csókolózni. Az érintéssel, bújással, szexel stb, viszont semmi problémám nincs. Sőtt, nagyon is szeretem ezeket.

Ritka dolog ez, furcsának is tartják, de vagyunk így ezzel még egy páran.

N

2019. szept. 7. 21:26
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
És ha aszexuális nőt keresnél?
2019. szept. 7. 22:01
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó ötlet aszexuális, vagy hasonló problémával küzdő nőknél próbálkozni. Értsd meg, nem arról van szó, hogy nem érdemelsz szeretetet. Persze, hogy megérdemled, de kicsikarni nem tudod. A partnered is mondhatná, hogy akkor ő nem érdemel közelséget, intimitást? Semmi értelme egy olyan kapcsolatnak, ahol bármelyik fél szükségletei el vannak nyomva, és a nők nagy százalékának bizony szükséglet a csók és a szex, és nem várhatod el, hogy miattad egy életre lemondjanak róla. És az se megoldás, ha te mész bele olyasmibe, ami neked nem komfortos. Ezért mondom, hogy érdemes olyanokat keresni, akiknek hasonlóak az igényeik.
2019. szept. 8. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!