Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ronda férfiként csak olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda férfiként csak olyan barátnőm lehet, akivel nem fogunk vonzódni egymáshoz?

Figyelt kérdés

Tudom magamról, hogy nem nézek ki jól. Nem is vagyok válogatós a lányok külseje terén. Számomra sokkal fontosabb a belső. Alig vannak olyan lányok, akikre azt mondanám, hogy nem szépek. De mégis, akárkinél próbálkoztam eddig, az visszautasított. Legtöbben még egy randira sem adtak lehetőséget.

Olyan lányoknál kellene próbálkoznom, akiket egyáltalán nem tartok szépnek, hátha ők is olyan szerencsétlenek mint én és lennének inkább velem, mint egyedül még úgy is, hogy ők is visszataszítónak találnak engem?

21F

2019. szept. 6. 23:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
2019. szept. 7. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!