Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi a véleményetek az olyan nőkről, akiknek van rendes munkájuk és másodállásban prostiskodnak?
" én ismerek jó néhány olyan nőt, akik 200 ezres telefonnal járkálnak"
És csak tájlkoztatlak. Minden hónapban tudnék magamnak venni egy 200 ezres telefont, anélkül, hogy bármit változtatni kellene a megszokott életszínvonalamon. És prosti sem vagyok.
Seems legit.
A gyakorin mindenki milliárdos.
"e szerencsétlen! Most már azért prosti szerinted egy nő, mert műkörme van?
A pasik 200 ezres telefonja nem zavar? Ők is prostik?
Megsúgom, sokan részletre, hűségidővel vesznek telefont. Ősi magyar szokás.
És az ostobaság, rosszindulat, más pénztárcájában kutakodás is."
#10 Például onnan, hogy tudom hol és mit dolgozik, amellett azt is, hogy egyedül él és abból a fizuból nem futná arra az életszínvonalra ahogyan él.. Az a baj, hogy ti nők sokszor hülyének néztek minket, én pl. ha végig nézek egy nőn, nagyjából be is tudom lőni az anyagi helyzetét, abból hogyan öltözködik, milyen cuccai vannak, stb.. Az ápolt külső is kb. 90%-ban anyagi kérdés a nőknél. a Jó smink, jó frizura, szép ápolt bőr ezek mind mind baromi sok pénzbe kerülnek, csak ebben sokan nem is gondolnak bele. Egy jó nőt általában nem a szél hord össze, hanem annak vannak bizonyos részletei, hogy hogyan épül fele gy ápolt csinos nő. De nyilván, ezt nektek nőknek nem kell elmagyarázni, ezt inkább az olyan tudatlanabb férfitársaimnak írom, akik nem tudják.
Abban kivételesen igazad van, hogy a jó külső pénzkérdés.
A másik következtetés viszont téves. Az ország lakosainak 90 százaléka magasabb életszínvonalon él, mint amit a fizetése indokolna (ld smartTV a putriban).
Az utolsónak teljesen igaza van.
Más nézőpontból :
Van egy lány, Mucsajröcsöge Alsón. ALkoholista szülők, kocsmafalu, stb. Szép csinos, ki akar törni, max szakközépig juthatott. Van mondjuk 150E Ftja. Összecsomagol 10bugyi-2blúz-2farmer-egycipő módon, vonatra ül és feljön Pestre, mert elege van a kocsmafalusi életből. Leszáll reggel 9-kor a Nyugatiba és körülnéz, hogy most mi van ? Na innen mesélje el valaki mit tehet és ha belemegy egy két pasis pénzezős ajánlatába, az elitélendő ?
Vagyis nem a 10-edik Seychelles szigeti útja miatt csinálja, hanem azért, hogy egy hét múlva tudjon tampont-tejet-kenyeret-párizsit venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!