Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fő társkeresési problémád?
Figyelt kérdés
1. Nem találsz olyan embert, aki neked kell.
VAGY
2. Nem kellesz azoknak az embereknek, akik neked kellenek.
Nemet és kort is írjatok!
2019. szept. 4. 17:14
1/18 anonim válasza:
Nem tetszem a lányoknak,nem igényel cifrázást.
2/18 anonim válasza:
eddig 2 embert találtam aki teljesen megfelelt volna, egyiknek sem kellettem.. illetve az egyiknek egy éjszakára jó lettem volna,de az meg nekem nem kell
27n
3/18 anonim válasza:
2-es tudja,hogyan kell válogatni,de majd később jók lesznek neki a macskák is!
6/18 anonim válasza:
haha nem, nem tartanék állatot lakásban :D
de kösz, elvagyok
2-es
7/18 anonim válasza:
Nem találok embert egyáltalán. Nemhogy olyat, amilyen kéne, hanem abszolút senkit.
8/18 anonim válasza:
Nagyon ritkán találok olyan nőt, aki mindenben megfelel, és nekik sem jelentek semmit.
9/18 anonim válasza:
sajnos mindig kiderül, hogy aki nekem kell az foglalt..
szóval mondhatjuk, hogy 2-es.
10/18 anonim válasza:
Lexarom az egészet és élem az életem egyedül:)) Problem Solved. :D F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!