Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért így reagálják le a csinos nők a kedves közeledésemet a buszokon, villamoson?
Én is annyira szeretném hinni, hogy troll, de vannak ilyenek, egyszer a vonaton ült oda velem szembe egy srác, pár percig nem volt semmi gond, miért ne ülhetne ott, aztán előrehajolt, elkezdett matatni a cipőjével, még ebben se volt semmi gáz, de utána mikor elkezdte a combomat fogdosni, és nyúlt volna be közéjük, annak már valahogy nem örültem annyira.
És komolyan nem értette, hogy mi bajom, mikor elrántottam a kezét és higgadt hangon elmondtam neki, hogy ezt most kva gyorsan abbahagyja és eltakarodik a búbánat véreres f.ába, vagy rásegítek és olyat kap, hogy leesik a vonatról a következő megállóban.
Szerencsére elhúzta magát, de láttam rajta, hogy tényleg nem érti, mi a bajom. Legszívesebben felképeltem volna.
Sajnos rengeteg ilyen vadb@rom mászkál szabadon. :(
Kérdező, mi ebben olyan érthetetlen?
NEM ÉRÜNK HOZZÁ IDEGEN EMBEREKHEZ. Nem túl bonyolult.
NEM ÉRÜNK HOZZÁ IDEGEN EMBEREKHEZ.
De akivel utazok az nem idegen hanem utastárs...
"De akivel utazok az nem idegen hanem utastárs..."
SImogatni, megpuszilni csak rokonokat, barátokat, társat lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!