Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a nők tényleg ilyen pozitívan reagálnának, ha így megölelném a Metron őket?
Én is szívesen ölelgetném így fiatal csinos lányokat a metrón ezen a videón, ha nem megjátszott, de szerintem nem az, akkor elég jól fogadták a férfi közeledését
Nem, azt hinném hogy egy őrült vagy, és utána pár napig figyelnem a tömeget, hogy nem jön-e megint valaki hozzád hasonló, vagy még rosszabb.
Tudom hogy alapból ez nem kattanik a helyére sokatoknak, de a nők nem azért léteznek, hogy nektek legyen szorakozasotok, vagy hogy jobban érezzétek magatokat tőlük. Talán ezt segít megerteni ha elképzeled, hogy más férfiak hinnék azt, hogy jól megolelgethetnek téged, amikor és ahol csak akarnak, mert mondjuk nekik erre van szükségük lelkileg. Képzeld el hogy állsz a bolt közepén, a magad dolgaival foglalkozol, erre meg jön pistike aki látott valami retardált videót a neten, és ezért most téged nézett ki olelgetopajtasnak. Bizarr lenne, ugye?
Én annyira megijednék, hogy nem mernék megmozdulni.
Ettől még nem "fogadom jól".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!