Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon a nők tényleg ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon a nők tényleg ilyen pozitívan reagálnának, ha így megölelném a Metron őket?

Figyelt kérdés

[link]

Én is szívesen ölelgetném így fiatal csinos lányokat a metrón ezen a videón, ha nem megjátszott, de szerintem nem az, akkor elég jól fogadták a férfi közeledését

2019. szept. 2. 21:52
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem is beszélve azokról, akik reflexből gyomron vágnának. Azt sem tudhatod, ki az, akit megvertek, megerőszakoltak, elraboltak, vagy más okból pánikrohamot kap, ha hozzáérnek.
2019. szept. 3. 08:44
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
jó módszer arra, ha már rég vertek meg, és hiányzik
2019. szept. 3. 09:12
 23/27 anonim ***** válasza:
95%

Nem, azt hinném hogy egy őrült vagy, és utána pár napig figyelnem a tömeget, hogy nem jön-e megint valaki hozzád hasonló, vagy még rosszabb.

Tudom hogy alapból ez nem kattanik a helyére sokatoknak, de a nők nem azért léteznek, hogy nektek legyen szorakozasotok, vagy hogy jobban érezzétek magatokat tőlük. Talán ezt segít megerteni ha elképzeled, hogy más férfiak hinnék azt, hogy jól megolelgethetnek téged, amikor és ahol csak akarnak, mert mondjuk nekik erre van szükségük lelkileg. Képzeld el hogy állsz a bolt közepén, a magad dolgaival foglalkozol, erre meg jön pistike aki látott valami retardált videót a neten, és ezért most téged nézett ki olelgetopajtasnak. Bizarr lenne, ugye?

2019. szept. 3. 10:18
 24/27 anonim ***** válasza:
95%

Én annyira megijednék, hogy nem mernék megmozdulni.

Ettől még nem "fogadom jól".

2019. szept. 3. 10:39
 25/27 anonim válasza:
100%
Ilyen nincs ez tuti megvan jàtszva. Valósàgban ez szexuàlis zaklatàsnak minôsülne. És nagy az esélye hogy meg is vernek. Bolond aki azt hiszi ilyen létezhet a valósàgban.
2019. szept. 3. 13:31
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy láttam, ezek a lányok is inkább lemerevedtek, legalább egytől még egy "mi a fene bajod van"-tekintetet is.
2019. szept. 3. 23:23
 27/27 anonim ***** válasza:
0%
A magyar nőket már bottal se piszkálnám meg. :))
2019. szept. 3. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!