Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkámból kifolyólag sokat utazgatok, és kevés munkával sok pénzt keresek - miért nehéz olyan lányt találni, aki utazgat velem (esetleg segít), és szeretne családot? Mivel van a baj?
Jó állásom van, sokat utazgatok minden felé az országon belül (pár órás utak, max 8 óra alatt haza is érek), és kevés munkával sokat keresek.
Már szeretnék családot, gyerekeket, de a párkeresésnél mindig falakba ütközöm - lányok, miért taszító ez az élet?
Egy átlagos napomon, pl. Reggel 7-kor elutazom vonattal 90 km-re, ott tárgyalok (20 percet, max 2 órát), aztán szabad az egész napom, de egyedül vagyok, és nincs mit csinálnom, indulhatok haza... pedig olyan jó lenne valakivel kihasználni egy viszonylag ismeretlen helyen azt a pár órát, elmenni megnézni valamit, kirándulni, strandolni, bármit csinálni...
Olyan lánnyal nem akarok összejönni, aki máshol dolgozik, mert nap közben szintén egyedül lennék :(
Mivel pár órás utakról van szó (más annyit dolgozik), így a gyerekvállalás is gond nélkül működne.
Mégis mi ezzel a baj?
29/F
Nem én vagyok az erdős, de olvastam, részben onnan jött az ötlet, hatalmas figura lehet aki folyton eltéved meg piros lámpánál átvág a villamos előtt :D
Pesten lakom, menedzseléssel foglalkozom, unalmas egyedül utazni így jött az ötlet. Amúgy a lányok egy részének bejön (plázacicáknak derogál dolgozni), csak azok nem családcentrikus fajták :)
Akinek derogál dolgozni annak derogál kísérgetni is.
Aki meg dolgozni akar az megbecsülést is akar, nem vki csicskája akar lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!