IMac-en lehet játszani? Mennyi idő amíg átszokok Windowsról? Munkámból kifolyólag szükségem van egy Macintosh gépre.
Először is: Akik azért jöttek hogy leírják hogy burzsuj, meg hipster, meg hogy az anyámat, azok kérem ne koptassák a billentyűzetet.
Szóval: A munkám miatt kénytelen vagyok beszerezni egy Macintosh gépet, én a 27"-os modell mellett döntöttem, 3,5 GHz-es, négymagos Intel Core i7-tel, 16 GB 1600 MHz-es DDR3 SDRAM memóriával, 1 TB-os Fusion Drive-al, és NVIDIA GeForce GTX 780M-el 4 GB GDDR5 memóriával. Szeretném leváltani vele az eddigi Windowsos gépem is, ugyanis sajnos csak úgy jön össze az a majdnem egy milla, ha eladom. A Mac-re szeretnék Windows 7 Ultimatet telepíteni, és játszani is. Kérdés, hogy kb. hol van az a határ, ameddig viszi a játékokat? Sajnos nem nagyon értek a hardverekhez. Mellette azért marad Windowsos gépem, ugyanis a notebookom megtartom.
nem, egyszerre csak egy OS fog futni. picit osszevesznenek a hardveren, ha egyszerre probalnad oket futtatni, leven egymasrol nem nagyon lennenek hajlandoak tudomast venni.
esetleg probald meg OSX-re a virtualbox-ot feltelepiteni, majd abba telepiteni egy windows-t ugy, hogy bekapcsolod a 3D gyorsitast (ilyenkor a windows megkapja a GPU felett a vezerlest). Attol tartok h. jatszani ez keves lesz, de egy probat meger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!