Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim! Egyetértetek abban hogy egy 18-24 éves kora közötti szűz lány aki alakra és arcra is szép az prémium kategória?
18 évesen érdemes szülni szóval 14-18 között kell elöjáratni.
Aki 24 éves koráig nem szül az inkább ne is szüljön.
18-24 között bele kell hogy férjen a 3 gyerek.
12-es! Te igen buta egy gyerek vagy!
30-35 éves korig nyugodtan szülhet a nő! Onnantól feljebb már hatalmas a rizikó faktor, hogy nem lesz egészséges...
Amit írsz, az nagyon nem úgy van! Azok még átlagban nagyra nőtt gyerekek. Gyereknek gyerek meg nem való. Nincs még hozzá elég kitartás és kellő türelem a gyerekneveléshez.
Üdv: Egy nőgyógyász!
Attól még, hogy vérzek, nem tudok felnevelni egy gyereket. Persze, megszülhetném, de aztán? Gimnázium, később egyetem, jogosítvány, nyelvvizsgák, diák munka és magánélet mellé semmiképp nem férne be, és nem is szeretnék ennyire fiatalon. Ráérek vele, szeretnék úgy élni még, hogy nem tartozom felelőséggel senkiért.
18/L
Csak annyi, hogy az is elveszi az időt egy gyerek nevelésétől. De látom a lényeg nem ment át...
Amúgy is, minek rontanám el az ifjú éveimet ekkora felelőséggel. Ráérek gyereket vállani, még legalább 8 évig.
18/L
Húúú... egy barátnőm huszonéves szűz, de ugyanúgy mindenki csak meg akarja dugni, mint engem, és ugyanolyan hülyék találják meg, mint engem. Rögtön elújságolom neki a messengeren, hogy valami irtó nagy baj vele mégis, mert nem rohannak utána a pasik, mert prémium kategóriás...
Mondjuk ő nem híreszteli, hogy szűz...lehet, hogy itt a probléma... 🤔😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!