Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszataszító külsejű és szűz fiú vagyok, hogyan törődjek bele?
Akkor mit hisztizel itt???
Qssoljál, és tűnj innen. Unalmas és szánalmas vagy, kutya nem kiváncsi rád.
Szerintem nagyon komoly önértékelési problémáid vannak. Nem tudom elképzelni hogy olyan szörnyű lennél, mint ahogy leírod magadat. Talán egy pszichológus tudna segíteni neked, hogy ez a gond megoldódjon.
Ja és ne hallgass azokra, akik lehúznak, vagy csak azért írnak dúrván negatívat rólad mert látják, hogy sebezhető vagy!
Balázs, te vagy, ugye?
Ha igen, akkor ne lódíts, tudod jól magadról, h nem vagy visszataszító. Legalábbis jópáran megmondtuk már neked (igen, képet küldtél).
Tessék lenyugodni és elhúzni a segged pszichológushoz.
Sehogy ne törődj bele, egyszerűen ne foglalkozz vele. Találj magadnak valamit amiben jó vagy /jó lehetsz. Pl: karrier, valamilyen sportág, zenélés, egyéb hobbi. Ne görcsölj rá a témára, nem kötelező párkapcsolatban lenni, csak azért, hogy ne legyél egyedül. Keress inkább haverokat, barátokat, járkálj el velük. A legtöbb ember ma görcsösen ragaszkodik ahhoz, hogy legyen valakije, és nem tudják milyen egyedül lenni, nem ismerik meg önmagukat, folyton valaki mástól várják a saját boldogságukat. Te ne legyél ilyen. Fogd fel úgy, hogy neked megadatott a lehetőség, hogy kicsit feltérképezd magad, nem kell folyton egy másik ember kedvére tenned.
Aztán előbb vagy utóbb úgyis találsz valakit, vagy téged talál meg az a bizonyos valaki, szóval ne keseregj. És hidd el így lesz, csak majd akkor ne legyél beszari és ne zárkózz el a lehetőség elől. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!