Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nőknek bejön ha valaki ért a kvantumfizikához, de az nem, ha ért a matematikához?
Csókolom, a kvantumfizika egy a valóságot megközelíteni próbáló MATEMATIKAI modell.
Rengeteg növel beszélgettem ezekről a témákról, az egyéni mintavételem alapján kvantumfizikához konyitani már-már csajozási dumának is számíthat, míg a matematika majdnem kizáro ok az ismerkedésre, de legjobb esetekben is inkább semleges.
Arra a következtetésre jutottam, hogy a nők többsége nem magas IQ-val rendelkező férfit keres, hanem magas IQ látszatát fenntartó férfit.
Nök, mi a véleményetek erről, igazam van?
Aki a kvantumfizikával tisztában van, annak nyilván a sima matek sem okoz gondot, ahogy említetted is. Értelemszerűen a bonyolultabb, nagyobb tudás vonzóbb is.
És valóban, a laikusnak hangzásra is lenyűgözőbb a kvantumfizika. Matematikáról gondolom a többségnek a gimnáziumi anyag jut eszébe, azaz mekkora szívás volt számolni az egyenleteket naphosszat. Az már más kérdés, hogy ennél sokkal mélyebb és sokszor elméletibb is az igazi matek.
Miért van az hogy a pasiknak bejön ha cicát rajzolok a szalvétájukra de nem jön be nekik ha oroszlánt?
Pedig az oroszlán is egy macskafaj,csak nagy.
Na kb ennyi értelme van a kérdésednek!
A matekhoz 10 emberből 6 ért.
A kvantumelméletet egyetemeken sem mindig tanítják így sokan nem is találkoztak vele ehhez 10 emberből 1 ha ért.
A fizika és a matematika kapcsolódik egymáshoz,a fizika alapja a matek igaz. De ettől még igaz amit előtte írtam.
És most kérlek tudatlanozz le mert lebecsméreltem a kérdésed és nem etettem az egód azzal hogy aki jó matekos az egy Isten IS meg minden IS
ezek alapján én a kevésbé intelligens nőkhöz tartozom mert nem találom vonzónak az intelligenciád és a pökhendiséged ;)
ma 14:34
Hol ért a matematikához 10-böl 6 ember?
Egyébként ez fordítva van, aki érti az elméleti matematikát (100-bol kb 1 ember SEM). Annak semmi nehézséget nem okoz a kvantumfizika, mert szimplán egy matematikai modell. Ráadásul annyira elméleti, hogy még különösebben fizikához sem kell konyitani, hogy megértse valaki.
Az pedig szerintem igen is intelligencia hiányára utal, ha valaki általa nem ismert új dolgokra egyáltalán nem nyitott, az meg különösképp, ha ennek ellenére bele is okoskodik. Mint pl rengeteg ember a kvantumfizikába.
Én annak ellenére, hogy szeretem a kvantumfizikát és a matematikát, érdeklődöm más dolgok iránt is. Mert nyitott, gondolkozo ember vagyok.
Szerintem nagyon is taszító, amikor valaki elvből lenéz valamit, csak mert nem az a szakterülete.
Én pl csodálom azokat akik mondjuk régészettel foglalkoznak, vagy nyelv kutatók.
Te pedig egyszerüen lepökhebdizel, mert én kedvelem a matekot... És szerintem jó dolog mindenre nyitottnak lenni.
"Egyébként ez fordítva van, aki érti az elméleti matematikát (100-bol kb 1 ember SEM). Annak semmi nehézséget nem okoz a kvantumfizika, mert szimplán egy matematikai modell. Ráadásul annyira elméleti, hogy még különösebben fizikához sem kell konyitani, hogy megértse valaki."
Mennyi koze van az alapveto kvantummechanikanak az elmeleti matematikahoz?
Szerintem nem sok. :)
" Annak semmi nehézséget nem okoz a kvantumfizika, mert szimplán egy matematikai modell"
Ilyet pedig a sajat erdekedben ne mondj, mert nem biztos hogy komolyan fognak venni:)
Ilyen nincs. Szerintem valakinek vagy imponál, ha jólvág az esze, vagynem.
Vagy akivel te találkoztál, és beszélgettél ilyennel, valszeg egyedi eset lehetett.
A matektól sokan irtóznak, félnek, tartanak; a kvantummehanika meg valami nagyon menő, idegen szónak hangzik, ami biztosan valami cool tudományterület. Talán ilyenekre gondolhatnak .
De alapvetően vagy nincs ilyen szerintem, vagy nagyon ritka.
Ja és valakinek meg pl számít, hogy valaki jól intelligens, jó, lenyűgöző a logikája, valakinek meg pedig nem.
Lehet, tartott tőle, hogy leülsz pl vele is matekozni, pedig ő azt egyáltalán nem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!